Strålende innsats på Odalsskøyta 26.-27. november

Postet av Oslo Skøiteklub den 5. Des 2016

Strålende innsats på Odalsskøyta 26-27 november. To nye klubbrekorder!

Årets utgave av Odalsskøyta ble som vanlig arrangert i Vikingskipet på Hamar. Dette er det første virkelig store løpet for våre løpere før de når alder hvor de kan delta i Norges cup mm.

Fra OSK stilte Nils d ´Alauzier, Miika Klevstuen og Fredrik Pedersen

Miika var med på lørdagen, mens Nils og Fredrik gikk begge dager. Da Christian ikke hadde mulighet til å være med som leder, ble våre løpere ivaretatt av Kurt og Sverre fra Aktiv og Tore Klevstuen fra OSK. Som vanlig fungerte samarbeidet svært godt i Speetigers.

Miika er siste år i rekrutt og viste at han nå begynner å gå fort på skøyter. På 500 m ble det ny pers med 7,5 sekunder fra i fjor. Med tiden 58,90 er den «magiske» grensen på under 1 minutt tatt. Jeg er helt sikker på at Miika kommer til å gå raskere i løpet av vinteren. På 400 m leverte Miika nok et flott løp og endte på 49,92 og snek seg således akkurat under 50 sek. To flotte løp hvor begge to var gode personlige rekorder.

Fredrik som går i 10 års klassen stilte også i 400 og 500m. Fredrik har hatt god framgang siden i fjor og leverte 4 solide løp. Det ble ny pers i hver start og målet om å komme under 50 sek på 500m ble nådd på søndagen. Den nye persen ble 49,63, noe som også er ny klubbrekord for klasse 10 år. På 400m ble det også ny klubbrekord med tiden 40,37. Fredrik var strålende fornøyd og gleder seg til mer moro på isen i resten av sesongen.

Nils som går i 11 års klassen har i år begynt å gå 1000 og 500m. Nils har gjort store framskritt fra i fjor og både teknikk og utholdenhet begynner mer og mer å komme på plass. Nils satte ny pers på 500 m med tiden 59,15 og snek seg således for første gang under 1 minutt. Med Nils sin framgang er jeg helt sikker på at han vil krype enda lenger ned på 50 tallet i løpet av sesongen. Nils levrte også 2 solide 1000 metere i løpet av helgen. Med tiden 2, 06.36 ble det ny pers med over 5 sekunder. Her kommer sekundene til å rase nedover når utholdenheten kommer mer på plass i løpet av sesongen.

Kort oppsummert var det en veldig morsom helg med masse gode resultater for våre løpere.