Informasjon fra Bymiljøetaten ifm åpningen av Frogner Stadion.

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Nov 2020

Velkommen til Frogner Stadion! 

 

Vi er glade for å kunne åpne for organisert trening for barn og unge under 20 år, samt for eliteidretten.

 

Følgende punkter er viktig at alle leser gjennom før dere kommer til Frogner:

 

-          Alle deltakere på alle organiserte treninger skal registreres i lister. Dette er det enkelte idrettslagets ansvar. Listene må oppbevares i minimum 10 dager. Det skal også leveres en liste til vakten i inngangen med navn på alle som er på trening. Dette trenger BYM for å ha kontroll på antall personer tilstede, samt effektiv smittesporing hvis uhellet er ute. Klubbene kan legge ett sett med lister i skranken, og krysse av hvem som er tilstede for hver gang.

 

-          Trenere og lagledere skal også registreres i disse listene

 

-          Hver treningsgruppe er ansvarlige for å avslutte treningen til oppsatt tid, slik av isen kan preppes. Hvis alle passer på dette og respekterer tidene man har fått tildelt får alle trent til sine oppsatte tider.

 

-          Det er ikke tillatt med tilskuere, men foreldre som er sjåfører kan oppholde seg på stadion hvis de overholder smittevernregler og registrerer seg i foajeen. Foreldre skal ikke gå på isen eller være med treningsgruppene som er i aktivitet. 

 

-          Garderobene på Frogner er stengt. Tribunen benyttes til oppbevaring av utstyr og det man har behov for å skifte. Vi vil åpne garderobene for kamper/konkurranser for elite, idrettslagene bes ta kontakt med BYM om dette. 

 

-          Alle går inn på stadion via hovedinngangen. Her finnes håndsprit som vi ønsker at alle bruker. Alle går rett ut på stadion, og finner en plass på tribunen der man legger utstyr og tar på skøyter. Husk å holde minimum 1 meters avstand. 

 

-          Det vil være åpent toalett med inngang rett under speakerbua.

 

-          Bandyspillere må ha på hansker ved håndtering av vant og annet utstyr på isen.

 

-          Kafeen er stengt

 

-          Eventuelt utlån av utstyr skjer i regi av idrettslagene som har organisert aktivitet
Skøyteskole og nye innstramminger

Postet av Oslo Skøiteklub den 7. Nov 2020

Etter at det nå har blitt innført ytterligere innstramminger både nasjonalt og i Oslo i forbindelse med covid-19, ønsker vi å informere om følgende når det gjelder vår skøyteskole:

  • Skøyteskolen går som planlagt for barn og unge under 20 år
  • Høstens skøyteskole for voksne er avlyst

Isen på Frogner stadion er ikke klar, så skøyteskolen blir utsatt til 11. november. Den første mandagen blir 16. november.
Skøyteskolen på Frogner stadion er åpen for påmelding

Postet av Oslo Skøiteklub den 27. Okt 2020

Skøyteskolen i kunstløp på Frogner stadion er nå åpen for påmelding! Vi ønsker gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.


Påmelding her.
Takk!

Postet av Oslo Skøiteklub den 24. Okt 2020

Før sommeren ble det opprettet en Spleis for å gi OSKs kunstløpere mulighet til å delta på årets sommerleir. Tilsammen 9050 kr ble samlet inn, og vi ønsker herved å takke alle bidragsytere som var med på å senke den økonomiske terskelen for delta på årets sommerleir. 
Sesongen 20/21 er i gang!

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Okt 2020

Det er oktober, og OSKs løpere har allerede representert klubben i 4 stevner. Sist ut var klassene Basic, Debs og Spring gutter u/14 i Trondheim nå i helgen. I samtlige klasser kom OSK øverst på pallen! 

Marie, Elma og Alissa debuterte i Debs, og kom på hhv. 1., 4. og 12. plass. 

Dina debuterte i Basic og tok også hjem gullmedalje!

Henry deltok i Springs gutter u/14 for andre gang, og tok sitt første gull i klassen.


Til helgen deltar OSK i stevne i Tønsberg i klassene Oppvisning, Springs u/14 jenter, Springs u/14 gutter, og Basic. Følg OSLO Skøiteklub på Facebook og osk_kunstlop på Instagram for publisering fra stevner.
Skøyteskolen for kortbane og hurtigløp på Frogner stadion er åpen for påmelding!

Postet av Oslo Skøiteklub den 12. Okt 2020

Mandag 9 november 2020 kl 1730 starter skøyteskolen for kortbane og hurtigløp på Frogner stadion. Vi gleder oss til å ta i mot nye barn som har lyst til å lære å gå fort på skøyter. Trykk på fanen for skøyteskole og gå inn på hurtigløp/kortbane Frogner stadion for påmelding.
Skøyteskolen i Lørenhallen er klar for påmelding!

Postet av Oslo Skøiteklub den 23. Aug 2020

Skøyteskolen i Lørenhallen starter opp 5. september, og det er nå mulig å melde seg på. 

Se deltager.no for mer informasjon og påmelding.
Intermediate kunstløp

Postet av Oslo Skøiteklub den 23. Aug 2020

Lyst til å trene mer på skøyter? OSK har startet opp en gruppe for barn og unge som allerede har gått en del på skøyter, og er ivrige etter å trene mer. Gruppen trener både barmark og på is. Dere kan lese mer om Intermediate her.
Lørdag 29. august har Intermediate åpen dag i Lørenhallen! For å bli med i Intermediate, må man minst kunne tretallsvals. Barn og unge fra 8-16 år, som har oppnådd dette nivået, kan melde seg på prøvetime kl. 10.30. 
Av smittevernhensyn må alle registrere seg på forhånd, det er ikke mulig å gjøre det på stedet. Interesserte kan sende en e-post til osk.intermediate@gmail.com 
Dere må oppgi mobilnummer - og fortell gjerne litt om deltageren. Så sees vi ved Lørenhallen!Årsmøteprotokoll

Postet av Oslo Skøiteklub den 23. Jun 2020

Vedlagt ligger underskrevet protokoll fra avholdt årsmøte 9 juni 2020

Mvh

Styret

årsmøteprotokoll.pdf
Innkalling til årsmøte 9 juni 2020, kl 1900 i Skøytemuseets lokaler

Postet av Oslo Skøiteklub den 23. Mai 2020

OSK gjennomfører sitt årsmøte tirsdag 9 juni kl 1900 i skøytemuseet sine lokaler. Vi vil legge til rette for at så mange som mulig kan delta fysisk, men gjør oppmerksom på at gjeldende retningslinjer i forhold til avstand må opprettholdes. 


Vi viser til innkalling og forslag til revidert lov i henhold til endringer innført av NIF som må etterleves av tilsluttede klubber. 

Vi minner om at forslag må være styret i hende senest 2 uker før årsmøtet. Det er kun medlemmer som har betalt kontigent til OSK senest før årsmøtet som er stemmeberettiget.


INNKALLING til årsmøte osk 9 juni 2020.docx

lovnorm-for-Oslo Skøyteklub 30.12.2019.docx

https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/1606/2020/3/15/osk-aarsberetning-2019-web.pdf
4 OSK løpere på NSF sitt utviklingslag i kortbane

Postet av Oslo Skøiteklub den 23. Mai 2020

Den 1 mai opprettet NSF et nytt utviklingslag i kortbane i Norge. Det er tatt ut til sammen 12 løpere, hvorav 8 gutter og 4 jenter.


Med på laget fra OSK er: Mathilde Pedersen, Pauliina Klevstuen, Fredrik Pedersen og Miika Klevstuen. Vi gratulerer med uttaket.

Vi viser til NSF sin hjemmeside for mer informasjon: https://www.skoyteforbundet.no/nyheter/2020/nytt-utviklingslag-for-kortbane/
3 plass i Viking race og 1 og 2 plass i Landsmsterskapet. Så kom Coronaviruset!

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Apr 2020

Før Coronaviruset kom og stoppet all treningsaktivitet og konkurranser i klubben og Norge, presterte våre løpere meget godt i inn og utland. 

Miika Klevstuen ble landsmester i gutter 12 år etter å ha vunnet alle distansene. Ennå større var hans 3 plass totalt i Viking race, etter å ha kommet på 1,2,3 og 4 plass på de 4 distansene. Miika har i år hatt store framskritt og prestert veldig godt. Ikke overraskende har han også satt nye klubbrekorder på 500, 1000 og 1500 m. Også i short track gjorde Miika det svært godt og endte på 4 plass sammenlagt i Star Class. Han var dermed kvalifisert til Europa Cup finalen i Kolomna i midten av mars, som ble avlyst på grunn av Corona.


Fredrik Pedersen endte på 2 plass i LM i gutter 13 år etter å ha fått 2 plass i alle løp. Fredrik har også hatt en solid framgang med nye gode perser (klubbrekorder) på alle distanser. Også Fredrik har gått veldig bra i Star Class  og Viking race dette året. Det lover godt for framtiden.

Andre løpere som Pauliina Klevstuen, Mathilde Pedersen, Eline Tveter, Haakon Bierman, Inka Boldingh Debernard, Silas Sweeney for å nevne noen, har alle satt fine nye personlige rekorder og klubbrekorder i løpet av siste del av sesongen. Alt dette viser at det vokser godt i OSK og at vi nå etter hvert har en stamme av løpere fra rekrutt og opp til 15 år.
Årsrapporten er lagt ut

Postet av Oslo Skøiteklub den 15. Mar 2020

Da er årsrapporten lagt ut. Håper alle vil kose seg med hyggelig lesning og nyter den fine årsrapporten. Følg link: http://www.oslosk.no/p/15547/arsberetninger

Styret.
Utsettelse av årsmøtet i OSK inntil videre

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Mar 2020

Med bakgrunn i Covid-19 viruset og tiltakene som er innført i idretten og i Norge generelt er det besluttet av styret i OSK å utsette årsmøtet. Info om ny dato for gjennomføring vil komme straks avgjørelse av ny dato foreligger.

Styret
All organisert trening i OSK innstilles inntil videre

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Mar 2020

Det har i kveld kommet nye anbefalinger fra Oslo Idrettskrets om stans av all organisert idrettslig aktivitet.

OSK følger denne anbefalingen. Dette innebærer at all organisert trening i OSK stoppes inntil videre. Dette gjelder også for evt samarbeid klubbens aktive har med OI eller Aktiv SK. 

Vi vil følge utviklingen fortløpende, og kommer tilbake med mer informasjon etter hvert som vi får ytterligere avklaringer.

Elias Christensen

Leder Oslo Skøiteklub

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/oslo-idrettskrets/nyheter/anbefaler-stans-av-all-idrettslig-aktivitet-i-oslo/


Råd og informasjon i forbindelse med Coronavirus

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Mar 2020

Råd og informasjon i forbindelse med coronavirus

 

All aktivitet går foreløpig som normalt. Vi har p.t. ingen rapporterte smittetilfeller blant våre medlemmer eller trenere.

 

Vi oppfordrer alle våre medlemmer om å følge generelle råd og være ekstra nøye med vaner som kan forebygge smitte, særlig i trening- og konkurransesammenheng. Dette vil blant annet være:

 

Hyppig og grundig håndvask

Bruk av antibac når håndvask ikke er mulig

Gode hoste- og nysevaner, dvs. hoste og nyse i papir som kastes eller i albuekroken hvis man ikke har papirlommetørkle.

Unngå håndhilsing/klemming

Oppfordrer deltakere og foresatte om å ikke oppholde seg unødvendig i hallen

Vi gjør løpende vurderinger i forbindelse med spredningen av covid-19 (coronaviruset), og følger informasjon fra FHI, Helsedirektoratet og NIF.

 

Man skal ikke stille på trening eller arrangement som deltaker eller tilskuer dersom man føler seg syk med luftveissymptomer og/eller feber. Det samme gjelder dersom man har vært i smitteområder, eller har vært i kontakt med noen som har vært utsatt for smitte. Personer i risikogruppen bør vurdere om de skal delta på trening/arrangement.

 

Alle oppfordres til å følge med på oppdatering fra Folkehelseinstituttet (FHI.NO). Klubben vil fortløpende melde tilbake hvis det bør iverksettes tiltak utover hva som fremkommer i anbefalingene gitt av offentlige myndigheter eller Norges idrettsforbund.

 

Styret
Siste Indre 2020 er avlyst.

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Mar 2020

Grunnet Corona smitte og utviklingen som har vært og forventes, har det blitt foretatt en risikovurdering. Med vurderingen som bakgrunn og at det det oppfordres til at arrangement som ikke er strengt nødvendig bør avlyses, har vi kommet fram til at Siste Indre 2020 dessverre blir avlyst.
Siste Indre 2020 arrangeres 14 mars

Postet av Oslo Skøiteklub den 5. Mar 2020

Vi ønsker velkommen til Siste Indre for 2020 lørdag 14 mars på Frogner Stadion. Vi håper å se mange skøytebarn på startstreken

For informasjon, se link til innbydelse: https://wp.nif.no/PageTerminDetail.aspx?LinkId=334463
Innkalling til årsmøte 25 mars 2020, kl 1800 i Skøytemuseets lokaler

Postet av Oslo Skøiteklub den 24. Feb 2020

Det innkalles til årsmøte for OSK onsdag 25.3 kl 1800 i skøytemuseets lokaler på Frogner. 

Vi minner om at man må være medlem av klubben og at kontigent må være innbetalt før 25.3 for å kunne være stemmeberettiget.

Innkomne forslag må være styret i hende senest 2 uker før møtet for å kunne behandles.

Styret
Innbetaling av medlemskontigent for 2020

Postet av Oslo Skøiteklub den 22. Feb 2020

Da er det på tide å innbetale medlemskontigent for 2020. Alle registrerte medlemmer vil få tilsendt brevet med veiledning om hvordan betalingen skal utføres. For å delta i klubbens aktiviteter og for å ha stemmerett ved årsmøtet, må kontigenten ha blitt betalt innen 25.3.2020.

200219 medlemskontingent 2020.pdf

Styret

OSK
Isblomsten 2020

Postet av Oslo Skøiteklub den 28. Jan 2020

I helgen deltok 9 av OSKs løpere i kunstløpstevnet Isblomsten i København. 

Vi gratulerer Elma med gull i sin første internasjonale deltakelse i Springs M, Hannah med bronse i Debs M, MIlla med gull i Novice M, og Dina med sølv i Senior M.

 Marie, Annabel, Therese, Ingeborg og Ronja representerte også klubben med flott innsats!
NM-LM i kunstløp januar 2020

Postet av Oslo Skøiteklub den 28. Jan 2020

10.-12. januar ble NM-LM i kunstløp avholdt i Asker. 


Milla tok hjem sølv i Novice A, vi gratulerer! 

Flott innsats også av Dina i Senior A, Ronja i Junior A, Ingeborg og Arina i Novice A, og Hannah og Annabel i Debs A!
Flott innsats under Hamarlekene 11-12.1.2020. Flere klubbrekorder ble satt!

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Jan 2020


Yngre løpere fra OSK etter endt konkurranse

11.-12.januar ble Hamarlekene arrangert i Vikingskipet. OSK stilte i alt med 12 løpere. I rekrutt startet Sondre Hagen-Boldingh, Bastian Hagen-Boldingh, Magnus Kaper, og Augustine Kaper. I 10 års klassen gikk Millicent Kaper og Eline L.Tveter. I 11 års klassen gikk Annika Kaper, Lea Hagen-Boldingh og Haakon A. Biermann. Videre stilte Miika Klevstuen i gutter 12 år, Fredrik Pedersen i junior C og Pauliina Klevstuen i junior B. Det ble satt flere flotte nye personlige rekorder. Det ble også sammenlagtseier til Miika og en flott 2.plass sammenlagt til Fredrik. Det ble også satt flere nye klubbrekorder: Eline satt nye klubbrekorder på 400m og 500m i jenter 10 år, Miika på 500m i gutter 12 år, og Fredrik på 500m og 1500m i gutter 13 år (junior C). Alt i alt var det en veldig flott helg for OSK-løperne.

Anne Therse


For resultater, se link: http://hilskoyter.no/index.php?menyid=12
God innsats i NM sprint for junior i Stavanger 11-12.1.2020

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Jan 2020


Mathilde gjennomførte en flott konkurranse i junior NM i sprint i Stavanger helgen 11-12.1.2020. Med et svært sterkt felt av løpere opp til alder 19 år, skal man ikke forvente å kjempe i toppen for en 15 åring. Med pers på begge distanser og begge dager på 500 m har Mathilde all grunn til å være fornøyd med resultatet. Hun reiser fra Stavanger med masse motivasjon og gode minner.
Mathilde Pedersen tatt ut til Junior NM i sprint 2020

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Jan 2020

For første gang på veldig mange år har en løper fra OSK blitt tatt ut til et NM. Mathilde Pedersen vil delta i NM sprint for junior som arrangeres 11-12.1.2020 i Stavanger.