Råd og informasjon i forbindelse med Coronavirus

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Mar 2020

Råd og informasjon i forbindelse med coronavirus

 

All aktivitet går foreløpig som normalt. Vi har p.t. ingen rapporterte smittetilfeller blant våre medlemmer eller trenere.

 

Vi oppfordrer alle våre medlemmer om å følge generelle råd og være ekstra nøye med vaner som kan forebygge smitte, særlig i trening- og konkurransesammenheng. Dette vil blant annet være:

 

Hyppig og grundig håndvask

Bruk av antibac når håndvask ikke er mulig

Gode hoste- og nysevaner, dvs. hoste og nyse i papir som kastes eller i albuekroken hvis man ikke har papirlommetørkle.

Unngå håndhilsing/klemming

Oppfordrer deltakere og foresatte om å ikke oppholde seg unødvendig i hallen

Vi gjør løpende vurderinger i forbindelse med spredningen av covid-19 (coronaviruset), og følger informasjon fra FHI, Helsedirektoratet og NIF.

 

Man skal ikke stille på trening eller arrangement som deltaker eller tilskuer dersom man føler seg syk med luftveissymptomer og/eller feber. Det samme gjelder dersom man har vært i smitteområder, eller har vært i kontakt med noen som har vært utsatt for smitte. Personer i risikogruppen bør vurdere om de skal delta på trening/arrangement.

 

Alle oppfordres til å følge med på oppdatering fra Folkehelseinstituttet (FHI.NO). Klubben vil fortløpende melde tilbake hvis det bør iverksettes tiltak utover hva som fremkommer i anbefalingene gitt av offentlige myndigheter eller Norges idrettsforbund.

 

Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.