Løpsrapport fra Risenga 6.12.14

Postet av Oslo Skøiteklub den 18. Des 2014Det tradisjonsrike Risengaløpet ble arrangert lørdag 6 desember i Asker. Forholdene kunne ikke ha vært bedre, med sol, -1 grader og fantastiske forhold på isen.
OSK stilte med 3 løpere. Disse var Nova Furre, Fredrik Pedersen og Maiken Nerstad Gundersen. I tillegg var Jon Medbø med som dommer.

På programmet sto 500 m og skøyteduell. Nova, Fredrik og Maiken hadde alle tre gode løp med nye personlige rekorder. Maiken kom denne gang inn på 1.22.19, Nova Furre fikk tiden 1.08.80, mens Fredrik gikk på 1.04.43.

Skøyteduellen var heat av 6 løpere som gikk 300 m. En veldig morsom øvelse med mye hard kjemping. De tre første i hvert heat kom til superfinale, mens de tre neste gikk til buljongfinale. Alle tre løpere gjorde en fin figur og bet godt fra seg i de forskjellige finalene.

Neste løp ut er Hamarlekene 3-4januar i Vikingskipet. Vi gleder oss til supre forhold og flotte rammer når vi kommer innendørs.


«CELEBRATION» – EN MUSIKALSK TIDSREISE PÅ ISEN!

Postet av Oslo Skøiteklub den 16. Des 2014
Det ble en utrolig vellykket showhelg. Løpere og støtteapparat overgikk alle tidligere års prestasjoner og leverte et Jubileumsshow som er vår ærverdige klubb verdig. Kreative numre kom på løpende bånd. Aspiranter og Skøyteskolen sjarmerte med «Troll» og «Boney M», Cubs og Oppvisning spilte på strenger fra morsomme «Charlie Chaplin» til mystisk tolkning av «Michael Jackson», Debs og Springs med to elleville nummer «Can Can» og «Elvis Presley», Junior og Novice med kvantesprang og andre sprang fra «Charlston» til «Spice Girls», X-Skaters med historisk «Vals», via hippie tid med «Hair» til moderne «Tango», og sist men ikke minst våre fantastiske forbundsløpere Sine Mari, Cindy, Madeleine, Martine og Christine med sine personlige tolkninger på isen som skapte virkelig begeistring på tribunen. Alle nevnt, men ikke glemt, Anne Line og Camilla med sine suverene individuelle prestasjoner i hver sine personlige og imponerende solonumre!

Susanne Lidholm Torgersen hadde med sikker hånd utført både regi og mange av de flotte koreografiene. Kostymeansvarlig Kristin Aasbø hadde i år designet om mulig ennå mer imponerende kostymer enn tidligere og Christer Tornell bandt det hele flott sammen til det reneste «Holiday On Ice Showet». Det har imidlertid vært lite rom for «holiday» for vår energiske og flotte prosjektkoordinator Lisbeth Holtebu og gruppeansvarlige Petra Dybsjord(Rekvisitter/kulisser), Mari Gjengedal Bakken, Kristin Slørdahl og Cecilie Grønntun(Markedsansvarlige), Anne-Lisbeth Østenheden(Salgsansvarlig), (Rigg/lyd og Lys ansvarlige) Arnfinn Grøvan(gratulere med ny flott rigg for sceneteppe) og Terje Rondestvedt, Marina Eriksen(Ryddeansvarlig) og ikke minst alle de foresatte som har stått på for å «løfte» denne flotte forestillingen. Når man så den utrolige utstrålingen og skøytegleden fra løperne våre i helgen, så tror jeg de fleste er enige i at dette var vel verdt innsatsen!

Denne helgen kunne vi også realisere drømmen om å kombinere vårt etterhvert så tradisjonsrike Juleshow, med utdeling av Sonjastatuetten i forbindelse med arrangementet. Ved å ha med vinneren i showet, kan vi lettere nå et større publikum, skape blest om denne flotte sporten, og ikke minst inspirere våre unge løpere. Prisvinner Anne Line og tvillingsøster Camilla gjorde nettopp dette. Både på og utenfor isen var de åpne og imøtekommende overfor sine yngre beundrere. Blant annet hadde de felles lunsj med alle våre unge løpere i forkant av showet på lørdag. Sonjakomiteens leder og tidligere Skøytepresident Vibecke Sørensen viste bilder og småpratet med Anne Line, Camilla og de unge løperne. Anne Line og Camilla delte velvillig minner fra sine karrierer frem til nå. Våre løpere kunne stille spørsmål og det hele ble en veldig hyggelig seanse.

Når alle showets deltakere fylte isen i det «gedigne» finale nummeret «Celebration» så vi virkelig klubbens vitalitet og livskraft selv etter 150 år. Dette gir virkelig håp for fremtiden, og at vi skal jobbe for å få frem like gode løpere som våre alles forbilder Anne Line og Camilla.

Takk for en fantastisk helg og et strålende jubileumsår for Oslo Skøiteklub!
Oslo-Furuset 14.12.14
Vennlig hilsen
Per Erik Martinussen Oslo Skøiteklub - Leder
Tallinn Trophy 2014

Postet av Oslo Skøiteklub den 9. Des 2014

OSK gratulerer med flotte prestasjoner i Tallinn Trophy 2014. Flere OSK løpere deltok i ISU stevnet i Tallinn som gikk av stabelen 3-7.12.

Junior A kvinner: Juni Marie Benjaminsen (5.plass 113,53 poeng) og Cindy Xia (12.plass,98,68 poeng)
Advancet Novice : Marine Sandberg (24 plass) og Rebecka Tranung Holtebu (35 plass). Karie Sofie Slørdahl Tellefsen måtte dessverre avstå fra å konkurrere grunnet sykdom.

Juni Marie Benjaminsen, junior kvinner, oppnådde 35,20 tekniske poeng i sitt friløp. Dermed har hun klart et av sesongens store mål, nemlig å oppnå minimumskravet for kvalifisering til junior VM på 30 tekniske poeng i friløp!

OSK GRATULERER SÅ MYE OG KRYSSER FINGRENE FOR VIDERE FREMGANG OG MANGE GODE PRESTASJONER!!

God stemning i Bergen

Postet av Oslo Skøiteklub den 29. Nov 2014
Charlotte, Andrea, Ronja og Christine

God stemning i Bergenshallen i helgen da Loddefjord IL arrangerte kunstløpsstevne.

I Springs vant Christine. Charlotte Chutjian kom på 6. plass, Andrea Dietrichson på 7 og Rohja Rondestvedt på 16. plass.Uke 45 er det oppstart av våre skøyteskole og skøytekurs på Frogner Stadion

Postet av Oslo Skøiteklub den 19. Okt 2014

Det er planlagt oppstart av skøyteskole og skøytekurs for ungdom og voksne på Frogner stadion uke 45 (3. og 5. november) dersom værforholdene tillater det. Vi ber alle følge med på våre hjemmesider rundt oppstartsdato for evt. endringer.

Dersom kunstisen ikke er ferdig i tide vil vi tilby barmark inne på Frogner stadion mandag 3.november. Det vil være barmarkstrening for skøyteskolen fra kl.18-19 og for ungdomsgruppen kl.19-20. Det vil ikke bli barmark på onsdag denne uken, så de som er påmeldt kurs på onsdag kan komme på barmarkstrening på mandagen.

Treningstider:

Skøyteskolen:
4-6 år: mandag og onsdag kl. 17:30- 18:30
6-9 år: mandag og onsdag kl.18:30-19:30

Skøytekurs:
Ungdom (10-17 år): mandag og onsdag kl.19:30-20:30
Voksne: mandag kl.18:30-19:30

Sesongen:

Vi har 2 semester per sesong, høst- og vårsemester. Det er påmelding og betaling ved oppstart av hvert semester.
Pris per semester for 1 gang i uken er 1100 kr og for 2 ganger i uken er 1700 kr.

  • Høstsemester: nov til 17.des (7 ganger)
  • Vårsemester: 5.jan til 4.mars (ca 8 ganger)
    • Følgende dager er det ikke skøyteskole: mandag 16.feb og onsdag 18.feb (vinterferie)

Påmelding og betaling:

Vi anbefaler at dere melder dere på elektronisk ved å gå inn på vår hjemmeside

http://oslosk.no/index.php/skoyteskolen/pamelding

Betaling gjøres på vår kortterminal ved oppmøte. Vi refunderer ikke innbetalt treningsavgift.

Vi anbefaler alle om å være ute i god tid før timene begynner for å få registrert betalingen før timen begynner.


Vi gleder oss til en ny og givende vintersesong.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Skøyteskolen OSK
God stemning i Bergen

Postet av Oslo Skøiteklub den 18. Okt 2014


Charlotte, Andrea, Ronja og Christine

God stemning i Bergenshallen i helgen da Loddefjord IL arrangerte kunstløpsstevne.

I Springs vant Christine. Charlotte Chutjian kom på 6. plass, Andrea Dietrichson på 7 og Ronja Rondestvedt på 16. plass.Best i mest 2014

Postet av Oslo Skøiteklub den 10. Okt 2014

Åtte 14-åringer som alle er blant de beste i landet i hver sin idrett, er samlet for å konkurrere i hverandres idretter. Hvor god er det mulig å bli i en ny idrett på to dager? Det er klart for sesong 2 av NRK Supers prisbelønte programserie «Best i mest».

I år deltar også vår Christina Paus og første program i seien starter på NRK Super lørdag i morgen kl. 18.35. Idretten i morgen er kunstløp. Se omtale av programmet på "Best i mest"


Foto: Ole Kaland / NRK


Flotte debutanter og gode resultater på hjemmebane

Postet av Oslo Skøiteklub den 1. Okt 2014

Det varmer et «klubbhjerte» å se tilveksten av så mange flotte debutanter fra OSK. Hele seks Oppvisningsløpere, to Cubs og en Springs løper hadde isflaten for seg selv for første gang. Vi ante noen «usynlige sommerfugler» både hos løpere, foreldre og besteforeldre, men raust med roser og støtte fra tribunen oppveiet helt sikkert for de fleste. Flott innsats og gode resultater fra våre løpere i både Cubs og Springsklassen fullbyrdet en meget vellykket stevnehelg i Grünerhallen.

Fra venstre; Anna, Maja, Josefine, Emma, Sunniva, Christine, Ronja og Charlotte


Sesongstart hos AKK den 13.-14. september

Postet av Oslo Skøiteklub den 15. Sep 2014


Sesongen startet den 13. sptember i Askerhallen. Arrangør var selvsagt AKK.
Løpere i Debs, Novice, Basic og Junior kunne nå vise resultatet etter mange treningstimer.


I Debs fikk Martine Sandberg tok en fin 3. plass. PÅ 5.plass kom Christina Paus, 6. plass Lisa Dybsjord og 7. plass Kari Sofie Tellefsen.
En sterk prestasjon fra alle våre Debsløpere.
I Novice hadde Sara Østenheden og Madeleine Eriksen sin debut i Novice. Sara lå på 3.dj plass etter kortprogrammet, men var litt uheldig på søndagen og falt ned til 6. plass. Men alt i alt en fin debut i Novice. Madeleine Eriksen endte til slutt på 13. plass.

Våre nye jakker fikk også sin debut på dette stevnet og løperne var så stolte at de gikk frem å mottok premien med jakkene på.


OSK-løpere tatt ut i alle NSFs forbundslag 2014-2015

Postet av Oslo Skøiteklub den 29. Jun 2014

Det er veldig hyggelig på slutten av sesongen å kunne meddele gode nyheter for neste sesong. Hele seks kunstløpere fra OSK er tatt ut til NSFs forbundslag og grupper for sesongen 2014-2015.

Juni Marie Benjaminsen er tatt ut på elitelaget sammen med velrenomerte løpere som Anne Line og Camilla Gjersem, Anine Rabe og Sondre Oddevoll Bøe. På juniorlaget har Sine Mari Leite og Cindy Xia tatt to av fire plasser. På rekrutteringslaget har vi fått inn både Madeleine Lidholm Torgersen og Martine Sandberg. Her tar klubben også to av fire plasser. I utviklingsgruppa har vi også fått inn vårt "lille blinkskudd" Christine Alexandra Jilenko Angermo.

Vi kommer til å følge alle sammen med stor interesse neste sesong, og er selvsagt veldig stolte av å ha så flotte representanter for klubben på NSF lagene. LYKKE TIL!

Juni Marie Benjaminsen tatt ut på NSFs elitelag.Sonjastatuetten tildelt Anne Line Gjersem

Postet av Oslo Skøiteklub den 14. Mai 2014


Anne Line Gjersem tildeles Sonjastatuetten for 2014 for sin fantastiske sesong og internasjonale gjennombrudd i kunstløp. Oslo Skøiteklubb, klubben Sonja Henie representerte, besluttet i 2012 å lansere Sonjastatuetten til minne om 100-årsdagen for den norske skøytestjernens fødsel 8.april 1912. Den første statuetten ble tildelt verdenseneren Carolina Kostner i 2013.


Anne Line Gjersem satt gjennom sine prestasjoner i foregående sesong igjen Norge på det internasjonale kunstløpskartet. Hun ble Norges første OL deltaker i kunstløp siden 1964 og kvalifiserte selv Norge til en plass i OL gjennom strålende prestasjon og en flott 7.plass i kvalifiserings stevne Nebelhorn Trophy i September 2013. Etter dette ble Anne Line skadet og konkurrerte ikke før EM i Budapest i januar 2014. Her tok hun seg etter et bra kortprogram greit til finalen og ble totalt nr. 19 som var hennes beste EM plassering noensinne.

Etter EM kom endelig det gledelige uttaket til OL i Sotsji. Anne Line hadde som mål og prestere sitt aller beste og å komme til finalen i OL. Hun visste hun måtte gå bedre enn noen gang for å klare dette og hun visste hun måtte sette ny personlig rekord i kortprogrammet. Anne Line viste sine mentale styrke og klarte nettopp dette, med 48,56 poeng satte hun ny personlig rekord og tok seg til finalen i den sterke OL-konkurransen.

Etter OL valgte Anne Line stå over nordisk mesterskap i Sverige, men var konkurranse klar til VM i Japan i mars. Med fullsatt arena og over 12000 tilskuere presterte Anne Line igjen maksimalt og satte igjen personlig rekord i kortprogrammet med 49,48 poeng. Hun klarte nok engang nå målet om finaleplass.

Anne Line har gjennom sitt gjennombrudd i år tiltrukket seg positiv oppmerksomhet og stor internasjonal interesse. Hun viser en ekte idrettsglede og er et flott forbilde og inspirasjonskilde for norske utøvere. Sin egen største støttespiller og konkurrent har hun i sin tvillingsøster Camilla.

Anne Line Gjersem er født 6.januar 1994 og sammen med blant annet sin tvillingsøster Camilla har hun vært en del av Norges Skøyteforbunds og Olympiatoppens Sonja Henie prosjekt siden 2006.

Anne Line vil motta en miniatyr av statuen av Sonja Henie (1912-1969), som er skapt av billedhuggeren Per Ung. Sonjastatuetten vil overrekkes i forbindelse med et isshow i anledning Oslo Skøiteklubbs 150 års jubileum i desember.

Komiteen for tildeling av Sonjastatuetten 2014 har bestått av;
Vibecke Sørensen(komiteens leder og styremedlem Skøytemuseet)
Mona Adolfsen (ISU overdommer)
Per Erik Martinussen(leder for Oslo Skøiteklubb)
Ingrid Winther (komiteens sekretær)OSK presenterte vårmoter

Postet av Oslo Skøiteklub den 25. Mar 2014

Som del av vårt sponsoroppdrag leverte OSK løperne et forrykende «Catwalk on Ice show» på Storo Storsenter lørdag. Friske vårmoter ble vist på en utradisjonell måte, og slo virkelig an hos publikum. Det er hyggelig å kunne yte noe tilbake til vår viktige sponsor!

Løp og kjøp!OSK Interskate 2014

Postet av Oslo Skøiteklub den 16. Mar 2014

Vinner i Junior Damer ble Juni Marie, Oslo Skøiteklub


UTFORDRET PÅ HJEMMEBANE I OSK – INTESKATE 2014

Norges aller beste løpere fra Debs til Junior pluss svært sterke svenske deltakere fra Solna(Stockholm) og Mölndal(Göteborg) møttes til stevne i Grünerhallen i helgen.

OSK – Interskate begynner å ta form slik vi ønsker det, dette andre året vi arrangerer vårt internasjonale klubbstevne. Vi har et stigende sportslig nivå, der svenskene utfordrer oss skikkelig! Vi har med oss det sosiale arrangementet «Afterskate» i Skøytemuseet, der løperne kan knytte bånd og bli bedre kjent. Vi fremhever enkeltprestasjonene ved å premiere beste nivå i hver klasse i enkeltelementene hopp, hoppkombinasjon, sekvens og piruetter i tillegg til sammenlagtresultatene. I det hele tatt, det skal være attraktivt og delta og ikke minst vinne OSK – Interskate!

I Debs klassen var svenskene svært sterke og tok de tre første plassene, men det var ikke store avstanden ned til våre beste Martine(5) og Madeleine(6), samt Christina(9) og Sara(13) som også gjorde fin innsats.

I Novice klassen hadde Sverige en løper som virkelig «stod frem» med høye og kraftfulle hopp og gjennomførte programmer, Madeleine Lundèn plasserte seg suverent på toppen i klassen. Ellen fra OI ble en «god nummer to» i klassen foran neste svenske og fortjener ros for flott gjennomført konkurranse. Våre egne kom deretter som «perler på en snor» Sara(4), Andrea(5), Rebecka(7) alle med flotte prestasjoner.

I Junior klassen er det denne sesongen et utrolig høyt nivå! De fire øverste på resultatlisten oppnådde alle over 100 poeng, og samtlige satte årsbeste, fantastisk ikke sant? Mange gratulasjoner til Juni Marie som vant det hele og oppnådde 115,46 poeng, en økning av personlig bestenotering med hele ti poeng. Cindy(4) gjorde også et fantastisk flott stevne og kom for første gang over hundre poeng sammenlagt. Takk for fin innsats også til våre flotte løpere Madeleine(5), Sine Mari(6) og Sunniva(14).

Mange takk for en hyggelig helg, og velkommen tilbake neste år!

Vennlig hilsen fra OSK-Interskate
Per Erik Martinussen

Resultater


Haabersti Cup, Tallinn

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Mar 2014Vi gratulerer Andrea A. Lae med en flott 3. plass.


OSK utøvere deltok i Haabersti cup, Tallinn i helgen. Følgende kunstløpere fra Oslo Skøiteklub deltok i Haabersti cup, Tallinn denne helgen. I klassen Novice B : Kari Sofie S. Tellefsen. Novice A: Rebecka T. Holtebu, Andrea A. Lae og Martine Sandberg. Junior A: Sine Mari Leite og Pernille Moen.


Resultater her! http://haabersticup.ee/hc2014/resu/index.htmHistoriske debutanter på isen

Postet av Oslo Skøiteklub den 7. Mar 2014

Foto: Leif-Morten Olaussen, Nordlys

Lørdag blir en historisk dag for Tromsø Skøyteklubb. For første gang har de deltakere i et nasjonalt stevne.
Klubben har valgt å sende to deltakere til nasjonalt stevne i Tønsberg.

OSK ønsker Tromsøs debutanter Hannah Didriksen (10) og Aurora Heim (12) velkommen og en hyggelig tur til Tønsberg

Les mer i NordlysStevne i Bergen 22.-23.02.2014

Postet av Oslo Skøiteklub den 24. Feb 2014

Det ble i helgen holdt stevne i Bergenshallen for klassene Cubs, Springs, Oppvisning og Veteraner.
I Springs stilte Kari Sofie Slørdahl Tellefsen og Charlotte Schøning Chutjian, og i Cubs Teija Kjenslie Bjørningstad og Andrea Aasbø Dietrichson.

OSK ble godt representert på pallen med Kari Sofie på 1.plass og Charlotte på 3. plass i Springs, og Teija på 1.plass og Andrea på 2. plass i hver sin gruppe Cubs.

Jubileumsord «Skøytesport og skøyteglede i 150 år»

Postet av Oslo Skøiteklub den 24. Feb 2014


Kjære Skøytevenner

Dette er en stor dag og et betydningsfullt år i Oslo Skøiteklubs historie. Vi kan stolte se tilbake på en ærerik historie og samtidig rette blikket fremover mot de neste «årtier».

Vi kan se tilbake på 150 år med skøytesport og skøyteglede. Vi er Norges eldste skøyteklubb og et av landets aller eldste idrettslag. Klubben har i alle disse årene drevet begge de store skøytegrenene hurtigløp og kunstløp. Vi har vært, og ønsker fortsatt å være en «en hel skøyteklubb» med aktiv satsing i begge grener. Vi har historisk sett hatt noen av de store heltene som Axel, Oscar, Sonja, og mange andre. Nå jobber vi målbevisst for å skape fremtidens skøyteprofiler.

Både kunstløp og hurtigløp har hatt sine opp- og nedturer gjennom historien. For tiden har kunstløp virkelig vind i seilene, samtidig som vi igjen bygger opp klubbens hurtigløpsavdeling etter nå endelig å ha fått kunstis og gode treningsmuligheter på Frogner Stadion.

De siste ti årene har kunstløpsmiljøet i klubben økt kraftig. Vi hevder oss sportslig stadig bedre. Denne sesongen hadde vi med hele femten løpere i NM/LM, vi har 4 løpere som representerte Norge i nordisk mesterskap og alle våre hovedtrenere deltar på forbundsnivå i NSF. Vi har et veldig godt klubbmiljø, og vi har talentene som kan nå helt til topps.

Som navnet tilsier er vi «Hele Oslos Skøyteklubb». Vi har aktivitet og skøyteskoler på Frogner, Grünerløkka og Furuset. Medlemmene rekrutteres fra hele byen. Den historiske forankringen og ferdigstillelsen av «Frogner Sportspark» med 400 meters kunstisbane, Sonja Henie ishall- og flerbrukshall samt klubblokaler og Skøytemuseum vil likevel også for fremtiden knytte oss til Frogner Stadion som vår hjemmebane.

Vi satser på et bredt miljø med godt samhold hvor det skal være mulig å utvikle seg sportslig i forhold til egne ambisjoner. Klubben ønsker å dyrke frem topprestasjonene, men samtidig holde en god bredde, og på den måten løfte skøytesporten videre sammen.

Det er med ydmykhet jeg konstaterer at dette er «vår etappe» i klubbens lange stafettløp. Vi skal sørge for at «pinnen» leveres videre slik at klubben kan leve og utvikle seg videre i minst 150 år til!

Gratulerer OSK med dagen den 18.februar 2014!

Jubileumshilsen fra,

Per Erik Martinussen

OSK LederKretsmesterskap 2014

Postet av Oslo Skøiteklub den 6. Feb 2014

Atter et vellykket kretsmesterskap er overstått og vi takker alle deltagere, foresatte og ikke minst OSKs stab som gjorde dette mulig. Våre løpere fikk mange pallplasser denne helgen.


Kretsmestere 2014 fra OSK ble Martine Sandberg i Debs jenter og Gabriel Folkman Gleditsch i Novice gutter. I tillegg fikk Christine Angermo en strålende 2.plass i Cubs jenter og i Springs jenter, Novice jenter og Junior damer kapret vi både 2. og 3.plass. I Cubs jenter med Kari-Sofie Tellefsen og Dina Vasbotten. I Novice jenter med Andrea Lae og Sara Størksen Grøvan og i Junior damer var det Madeleine Lidhom Torgersen og Sine Mari Leite som tok disse plassene.

Bilder er lagt ut på kunstløps bildegalleri.

Resultatene finner du her....OSK med 5 medaljer i LM/NM 2014

Postet av Oslo Skøiteklub den 3. Feb 2014

15 kunstløpere fra Oslo Skøiteklub satte kursen mot LM/NM i helgen. Vi gratulerer og jubler for OSK løperne som tok med seg 5 medaljer hjem.

GRATULERER TIL :

Sine Mari Leite med 3.plass i Norgesmesterskapet klasse Junior.

Andrea Lae med 3. plass i Landsmesterskapet klasse Novice

Gabriel F. Gleditsch med 2. plass i Landsmesterskapet klasse Novice

Madeleine Eriksen med 3. plass i Landsmesterskapet klasse Debs.

Maria Hillestad med 3. plass i Landsmesterskapet klasse Basic.
OSLO SKØITEKLUB ØNSKER ALLE VÅRE 15 KUNSTLØPERE LYKKE TIL I NM/LM I HELGEN.

MESTERSKAPET finner sted i Sparta Amfi, Sarpsborg og starter nå førstkommende fredag 31.1 - søndag.2.2.

For dere som ikke tar turen nedover kan dere følge alle deltakere live på RINK RESULT .

Link til mesterskapet her !NASJONALT STEVNE FREDRIKSTAD

Postet av Oslo Skøiteklub den 26. Jan 2014

I helgen har det vært Nasjonalt stevne for Oppvisning, Cubs, Springs og Basic i Fredrikstad. Følgende løpere deltok fra OSK:
Oppvisning: Mathilde, Milla, Emily. Cubs: Teija , Andrea, Therese, Christine, Hilde. Springs: Magdalena, Charlotte, Kari Sofie. Basic: Maria.

Fem flotte cubsjenter var i aksjon i Fredrikstad på Lørdag. Therese, Hilde og Christine hadde sin debut i Cubs hvor Christine slo til med en 2. plass.

Gratulerer også Maria Hillestad med 2. plass i klassen basic , søndagen.

Gratulerer også Maria Hillestad med 2. plass i klassen basic , søndagen.
OSK-KUNSTLØPERE TIL NM/LM 2014

Postet av Oslo Skøiteklub den 16. Jan 2014

NM/LM Sparta Amfi , Sarpsborg 30 jan - 2 febr. 2014:
OSK stiller med en stor gruppe kunstløpere i Norgesmesterskapet.
I Junior: Juni Marie Benjaminsen , Sine Mari Leite, Pernille Moen, Madeleine L. Torgersen, Cindy Yu Xia og Sunniva Hansen.
Gratulerer og Lykke til !

I Landsmesterskapet i Novice , Debs og Basic, er vi også godt representert:
Novice: Andrea A. Lae, Sara Størksen Grøvan, Rebecka Tranung Holtebu og Novice gutt: Gabriel Folkman Gleditsch.
Debs: Madeleine Eriksen, Christina B. Paus, Martine Sandberg og Sara Østenheden. Basic: Maria Tran Hillestad.
Gratulerer og Lykke til!

Link til uttak fra Norges Skøyteforbund her !

Link til NM/LM her!
NASJONALT STEVNE TRONDHEIM

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Jan 2014

Gratulerer Madeleine med 3.plass i Debs.
Gratulerer Andrea med 3. plass i Novice.
Gratulerer Juni Marie med 2.plass i Junior.
OSK på pallen i 3 klasser !!!
Gratulerer med personlige rekorder og veldig bra gjennomførte løp til samtlige OSK utøvere! Det ble en vellykket helg i Trondheim!
Flere resultater her!