«CELEBRATION» – EN MUSIKALSK TIDSREISE PÅ ISEN!

Postet av Oslo Skøiteklub den 16. Des 2014




Det ble en utrolig vellykket showhelg. Løpere og støtteapparat overgikk alle tidligere års prestasjoner og leverte et Jubileumsshow som er vår ærverdige klubb verdig. Kreative numre kom på løpende bånd. Aspiranter og Skøyteskolen sjarmerte med «Troll» og «Boney M», Cubs og Oppvisning spilte på strenger fra morsomme «Charlie Chaplin» til mystisk tolkning av «Michael Jackson», Debs og Springs med to elleville nummer «Can Can» og «Elvis Presley», Junior og Novice med kvantesprang og andre sprang fra «Charlston» til «Spice Girls», X-Skaters med historisk «Vals», via hippie tid med «Hair» til moderne «Tango», og sist men ikke minst våre fantastiske forbundsløpere Sine Mari, Cindy, Madeleine, Martine og Christine med sine personlige tolkninger på isen som skapte virkelig begeistring på tribunen. Alle nevnt, men ikke glemt, Anne Line og Camilla med sine suverene individuelle prestasjoner i hver sine personlige og imponerende solonumre!

Susanne Lidholm Torgersen hadde med sikker hånd utført både regi og mange av de flotte koreografiene. Kostymeansvarlig Kristin Aasbø hadde i år designet om mulig ennå mer imponerende kostymer enn tidligere og Christer Tornell bandt det hele flott sammen til det reneste «Holiday On Ice Showet». Det har imidlertid vært lite rom for «holiday» for vår energiske og flotte prosjektkoordinator Lisbeth Holtebu og gruppeansvarlige Petra Dybsjord(Rekvisitter/kulisser), Mari Gjengedal Bakken, Kristin Slørdahl og Cecilie Grønntun(Markedsansvarlige), Anne-Lisbeth Østenheden(Salgsansvarlig), (Rigg/lyd og Lys ansvarlige) Arnfinn Grøvan(gratulere med ny flott rigg for sceneteppe) og Terje Rondestvedt, Marina Eriksen(Ryddeansvarlig) og ikke minst alle de foresatte som har stått på for å «løfte» denne flotte forestillingen. Når man så den utrolige utstrålingen og skøytegleden fra løperne våre i helgen, så tror jeg de fleste er enige i at dette var vel verdt innsatsen!

Denne helgen kunne vi også realisere drømmen om å kombinere vårt etterhvert så tradisjonsrike Juleshow, med utdeling av Sonjastatuetten i forbindelse med arrangementet. Ved å ha med vinneren i showet, kan vi lettere nå et større publikum, skape blest om denne flotte sporten, og ikke minst inspirere våre unge løpere. Prisvinner Anne Line og tvillingsøster Camilla gjorde nettopp dette. Både på og utenfor isen var de åpne og imøtekommende overfor sine yngre beundrere. Blant annet hadde de felles lunsj med alle våre unge løpere i forkant av showet på lørdag. Sonjakomiteens leder og tidligere Skøytepresident Vibecke Sørensen viste bilder og småpratet med Anne Line, Camilla og de unge løperne. Anne Line og Camilla delte velvillig minner fra sine karrierer frem til nå. Våre løpere kunne stille spørsmål og det hele ble en veldig hyggelig seanse.

Når alle showets deltakere fylte isen i det «gedigne» finale nummeret «Celebration» så vi virkelig klubbens vitalitet og livskraft selv etter 150 år. Dette gir virkelig håp for fremtiden, og at vi skal jobbe for å få frem like gode løpere som våre alles forbilder Anne Line og Camilla.

Takk for en fantastisk helg og et strålende jubileumsår for Oslo Skøiteklub!
Oslo-Furuset 14.12.14
Vennlig hilsen
Per Erik Martinussen Oslo Skøiteklub - Leder



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.