Flott senior-debut av Juni Marie

Postet av Oslo Skøiteklub den 20. Nov 2015

Juni Marie Benjaminsen deltok 17. - 22. november i det internasjonale Challenger-stevnet Tallinn Trophy, for første gang i klassen senior.

Juni Marie leverte et godt kortprogram, der hun plasserte seg på 9. plass av 22 løpere. Trippel toeloop + trippel toeloop satt som et skudd. Flipp ble derimot dobbel, som i seniorklassen ikke gir noe uttelling. Men med fin dobbel aksel, gode skøyteferdigheter og koreografi fikk Juni Marie tilsammen 45.24 poeng, kun noen hundredeler bak personlig beste.

I friløpet klarte Juni Marie både trippel lutz og trippel flipp, for første gang i konkurranse. Gratulerer! I tillegg inneholdt løpet en fin trippel-trippel-kombinasjon. I andre del av programmet ble det noen feil å jobbe videre med, men alt i alt var det en sterk prestasjon som samlet sammen ny personlig beste på 83,50 poeng.

Sammenlagt poengsum ble hele 128,74 (også ny pers), og endelig plassering nr. 12.