Deltakelse under Malmø International short track - 1 plass til Fredrik

Postet av Oslo Skøiteklub den 26. Jan 2018

Helgen 5-7 januar reiste en delegasjon fra OSK, Asker skøyteklubb og TKK til Malmø for å delta i Malmø International. Dette var en konkurranse som ble arrangert sammen med deres Svenske mesterskap.

Fra OSK reiste Nils, Miika, Mathilde og Fredrik. Med på turen var respektive foreldre. Christian stilte også opp som veteran.

For å få mest mulig jamne dueller tok arrangøren utgangspunkt i tider på 500 m og satte sammen klasser i variert alder. Alle våre løpere ble satt i klasse B. Klasse A besto av løpere som var eldre og raskere enn alle våre løpere.  Klasse B besto til sammen av 16 løpere.

Det ble i løpet av helgen gått 1000m, 500 m og 777 m med finaler. Til slutt ble det gått en 1500 m superfinale og stafetter hvor lagene ble mikset.

Arrangementet var svært godt og isforholdene var svært gode med passe hard og kjapp is. Det ble mange tette og fine heat og spennende finaler.

Etter endt helg ble resultatene til slutt at Fredrik vant alle distanser, Mathilde endte på en sterk 4 plass, Nils på 9 plass og Miika på 10 plass.

Vi håper å kunne gjenta deltakelse en annen gang også. Neste store konkurranse i short track for våre løpere, blir NM/LM siste helgen i april.