RKK-stevne - imponerende av OSK-utøverne igjen!

Postet av Oslo Skøiteklub den 28. Nov 2010

Resultatlistenfra helgen var imponerende som vanlig. Madeleine Eriksen sikret OSK en seier i Cubs gruppe 2 lørdag, Juni Marie Benjaminsen og Andrea Lae tok første og annen i Springs jenter ( for Andrea ble det også en flott personlig rekord!) og Gabriel Gleditch vant Springs gutter søndag. Flotte poeng og gode plasseringer på mange av de andre også. Det går fremover for hvert stevne for OSKs utøvere, så det er bare å glede seg over det.

Noen pall-bilder: Bildene nedenfor er fra premieutdelingen i Springs-klassene, og aller nederst deler Madeleine pallen med sine gode klubbvenninner i cubs og oppvising (minus Helene, Emily og Maria denne gang).

1. Juni Marie, 2. Andrea, 6. Sara (i rosa). Mia på 7. plass er ikke på bildet. Høyre: Gabriel.

Fra venstre: Lisa, Magdalena, Ragnhild, Madeleine, Sara og Kari Sofie

GRATULERER MED FANTASTISK INNSATS OGSÅ DENNE HELGEN!

Strålende prestasjoner i Bergen i helgen!

Postet av Oslo Skøiteklub den 25. Sep 2010

Rapport kommer etterhvert fra de som var til stede, men bildet fra premieutdelingen i Springs og de glade jentene taler for seg: Gratulerer!

Bilde: Premieutdeling Springs. 1. Juni Marie, 2. Madeleine, 4. Andrea

Hvorfor er disse kunstløpjentene så glade?

Vår trener Susanne forteller historien om de blide jentene på bildet:

Ja då har vi varit på årets första stevne för Springs & Cubs i soliga Bergen. Alltid lika spännande med nya ändrade program och jag må si att jenterna var så flinke och gjorde närt inntill det de gör på träning. Juni Marie tog hem 1:a platsen i Springs med ett säkert och fint program med 6 dubbelhopp. Madeleine kom tätt efter på 2:a plats med också hon 6 dubbelhopp och et stilfullt nytt program. Andrea kapade hem en fin 4:e plats. Också hon åkte säkert och fint. Hälene tog hem en fin 12 plats i Cubs. Hon gjorde 2 fina axel i programmet med fin fart.

Så att det var ett glatt och förnöjt gäng som säkert gläder sig massa till nästa stevne i Oslo.

Susanne

Takk for fin rapport. Først er det noen som skal til Trondheim, og så braker det løs med OSK's eget stevne i Grünerhallen med mange av klubbens løpere.

Vi gleder oss!

Stevne BSK januar 2010

Postet av Oslo Skøiteklub den 31. Jan 2010

Söndagen var det dags med stevne för Oppvisningsklasse och Cubs i Bærum ishall.

Bærum arangerade sitt första stevne och det med glans !

Lite nervpirrande för de som skulle upp på prispallen, den var gjord av bruskasser, designad av vår härliga Bente Bakke. Fantastisk morsomt! Men annars fanns allt som ska till för att få god stämning i en kall ishall. Rosor, bamser, kaffe, publikum och hela 69 deltagare.

Återigen visade OSK flotta resultater. Det blev 2 guld genom Juni Marie B och Gabriel G. Och en flott silver plats av Madeleine L.T. Andrea L. kom 9:a med Sara S.G. tätt bak på en flott 10. plats. Så 4 platser bland de 10 bästa är flotta resultater.

Susann H. slutade på 21. plats, och Helene T. på 38. plats. Debutanten Sarah Ø. gjorde ett bra gennomført löp och slutade på 41. plats.

Vi hade också 2 nya i Oppvisningsklassen, Ragnhild Winter och Kari-Sofie Tellefsen som gjorde fint från sig på sitt første stevne ”uppvisning”. De smilte brett och storkoste sig. Härligt!

Susanne Lidholm Torgersen

Stevne OI 23.-24. januar 2010

Postet av Oslo Skøiteklub den 25. Jan 2010

Søndag den 24 var det Springs og Debs sin tur til å delta i OI stevne. I Springs deltok Linnea og Emilie som begge fikk ny pers. På grunn av stor påmelding til stevnet var konkurransen for Debs sin del redusert til kun friløp. For Debs stilte Pernille, Jenny Marie, Vilde og Fredrikke. Vilde stilte i sitt første stevne for OSK og hadde en flott debut.

Mvh
Lars Hollænder

Lørdag 23. januar var våre Cubs løpere igjen i ilden, denne gangen i Lørenhallen. Det var stor deltagelse i Cubs jenter på dette stevnet, hele 49 jenter stilte til start. For OSK deltok Helene, Susann, Andrea, Sara, Juni Marie og Madeleine.

Madeleine kapret 1. plassen og Juni Marie fikk en flott 2. plass, mens Sara gikk inn på 6. plass. Gratulerer til alle jentene med fine løp og flere gode plasseringer!

Gabriel stilte til start i Cubs gutter og gikk også denne gangen inn til seier. Gratulerer så mye!

Takk til løperne for god innsats og fine opplevelser - og til Susanne for god coaching!

Ønsker også alle Cubs og Oppvisningsløpere lykke til i neste stevne som går av stabelen allerede søndag 31. januar i Bærum ishall.

Hilsen Eli Størksen
(Beklager feil farge gjengivelse på kjoler – det er ikke det beste lyset i Lørenhallen…)

Stevne RKK 9.-10. januar 2010

Postet av Oslo Skøiteklub den 10. Jan 2010

OSK Cubs jenter fra venstre, Juni Marie Susann, Andrea, Madeleine, Sara og Helene

Helgen 9-10. januar var det stevne for Cubs, Springs og Oppvisningsklasse i regi av Romerike Kunstløpklubb.

Lørdag begynte med Cubs gutter og jenter hvor OSK stilte med 7 løpere som alle gjorde en glimrende innsats. Gabriel var først i ilden og gikk et flott løp og kapret førsteplassen.

For de fleste av OSK-jentene var dette første løp i Cubs-klassen, noe som gjorde det ekstra spennende. Helene gikk sitt aller første løp noensinne og klarte seg veldig bra i ny glitrende kjole. Susann, Sara og Andrea hadde alle fine løp, og alle jentene plasserte seg godt oppe på resultatlistene bland 54 deltakere. I Cubs jenter ble det også pallplaseringer for OSK, Madeleine på andreplass og Juni Marie på førsteplass.

Søndag var det Emilie og Linnea som stilte for OSK i Springs. Begge gjorde en bra innsats blant 21 jenter og Linnea satte personlig poeng-rekord.

Vi takker Susanne og Billy for trenerjobben og gratulerer alle løperne med gode prestasjoner.