Oslo Skøiteklubs årsmøte 2021

Postet av Oslo Skøiteklub den 2. Mai 2021


Klubbens årsmøte skal iht Norges  idrettsforbunds vedtekter avholdes innen utgangen av mars hvert kalenderår. Grunnet smittesituasjonen er fristen for å gjennomføre årsmøtet utsatt til 15. juni 2021.

Oslo Skøiteklub vil avholde sitt årsmøte onsdag 2. juni kl 1900. Sted og møteform (eventuelt digitalt møte er foreløpig ikke bestemt).


0 Kommentar

Tilbake på innendørs is - nå i Sonja Henie ishall!

Postet av Oslo Skøiteklub den 12. Feb 2021

FHIs idrettsveileder har blitt oppdatert med nye retningslinjer, og dette har ført til at OSKs løpere opp til og med ungdomsskolealder endelig har fått trene i flotte Sonja Henie ishall! 

Dette er spesielt hyggelig for våre flotte ungdommer og trenere som har holdt ut med utetrening i regn og ruskevær i nesten tre måneder. 


Takk til trenere og utøvere som pliktoppfyllende har overholdt stadige nye smitteverntiltak - slik har vi klart å holde klubben smittefri! 


0 Kommentar

Velkommen til skøyteskole for kunstløp

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Jan 2021

I januar starter vi nye runder med skøyteskole for kunstløp på Frogner stadion og Sonja Henie ishall. 

Skøyteskole på Frogner stadion starter 11. og 13. januar, påmelding finner dere her. 

Skøyteskolen i Sonja Henie starter så snart hallen åpner for aktivitet, se informasjon og påmelding her.


0 Kommentar

Informasjon fra Bymiljøetaten ifm åpningen av Frogner Stadion.

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Nov 2020

Velkommen til Frogner Stadion! 

 

Vi er glade for å kunne åpne for organisert trening for barn og unge under 20 år, samt for eliteidretten.

 

Følgende punkter er viktig at alle leser gjennom før dere kommer til Frogner:

 

-          Alle deltakere på alle organiserte treninger skal registreres i lister. Dette er det enkelte idrettslagets ansvar. Listene må oppbevares i minimum 10 dager. Det skal også leveres en liste til vakten i inngangen med navn på alle som er på trening. Dette trenger BYM for å ha kontroll på antall personer tilstede, samt effektiv smittesporing hvis uhellet er ute. Klubbene kan legge ett sett med lister i skranken, og krysse av hvem som er tilstede for hver gang.

 

-          Trenere og lagledere skal også registreres i disse listene

 

-          Hver treningsgruppe er ansvarlige for å avslutte treningen til oppsatt tid, slik av isen kan preppes. Hvis alle passer på dette og respekterer tidene man har fått tildelt får alle trent til sine oppsatte tider.

 

-          Det er ikke tillatt med tilskuere, men foreldre som er sjåfører kan oppholde seg på stadion hvis de overholder smittevernregler og registrerer seg i foajeen. Foreldre skal ikke gå på isen eller være med treningsgruppene som er i aktivitet. 

 

-          Garderobene på Frogner er stengt. Tribunen benyttes til oppbevaring av utstyr og det man har behov for å skifte. Vi vil åpne garderobene for kamper/konkurranser for elite, idrettslagene bes ta kontakt med BYM om dette. 

 

-          Alle går inn på stadion via hovedinngangen. Her finnes håndsprit som vi ønsker at alle bruker. Alle går rett ut på stadion, og finner en plass på tribunen der man legger utstyr og tar på skøyter. Husk å holde minimum 1 meters avstand. 

 

-          Det vil være åpent toalett med inngang rett under speakerbua.

 

-          Bandyspillere må ha på hansker ved håndtering av vant og annet utstyr på isen.

 

-          Kafeen er stengt

 

-          Eventuelt utlån av utstyr skjer i regi av idrettslagene som har organisert aktivitet


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline