REISENDE JULESTJERNER

Postet av Oslo Skøiteklub den 2. Des 2013

Først «juleåpning» på Storo Storsenter på fredag, så «åpning» av Spikersuppa på lørdag. OSK sin supre «trupp» entrer isflaten begge steder som lysende Julestjerner. Det føles som vi bare kan fortsette. Etter dette vil vi kunne «reise til» ethvert kjøpesenter eller bytorg med en passende isflate og vise dette sjarmerende og stemningsfulle isshowet.

Jeg skulle ønske vi hadde en hel turne foran oss, for mange flere bør få se våre «reisende Julestjerner» fra unge aspiranter, mer erfarne Oppvisning-, Cubs-, Springs-løpere til drevne X-skaters, alle med fantastiske kostymer. Ja, men muligheten er jo faktisk der allerede neste helg 7. og 8.desember i Furuset Forum under vårt Juleshow «Winter Wonderland», da ytterligere forsterket med våre Debs-, Novice-, og Juniorløpere som også har vært på reise i helgen. Også disse «stjernene våre» har gjort godt fra seg både i Bergen og Tallin, og det er hyggelige poengsummer og plasseringer vi kan lese ut av resultatlistene.


OSK er en meget aktiv klubb for tiden, hvor vi hevder oss godt sportslig, og samtidig evner å vise ekte skøyteglede i shows og events. Dette sjarmerer våre gode samarbeidspartnere og sponsorer og bidrar til viktig inntekt til klubben. Løpere og foreldre bidrar virkelig til verdiskapning og merkevarebygging for klubben vår. Det er hyggelig å drive med en idrett som har bred appell som kan «lyse i vintermørket».

Takk igjen, til våre «reisende julestjerner», og vi ser dere alle igjen til et «glitrende» Juleshow til helgen!

Vinterlig hilsen

Per Erik Martinussen
Leder OSK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.