Marienlystløpet 24.1.2016

Postet av Oslo Skøiteklub den 6. Feb 2016

Søndag 24.1 var det nok en gang tid for Marienlystløpet i Drammen. Det stilte 3 løpere fra OSK til start. Disse var Maiken, Nils og Fredrik. Maiken gjorde unna 2 stk 500 metere, mens Nils og Fredrik gikk 400 og 500 m. Forholdene var ikke de aller beste med kaldt og fuktig vær, noe som gjorde at alle sammen ble nokså kalde. Uavhengig av dette gjorde alle tre gode løp selv om det ble litt knall og fall og en ekstra sving i ytre bane.

Nytt av året var at det skulle arrangeres en teamsprint med lag bestående av 3 løpere. Det var i utgangspunktet i klassen 10-12 år for de yngste, men Fredrik (rekrutt) fikk lov å være med slik at vi kunne stille lag. Med litt trening i forkant av løpet ble det en veldig morsom og fin opplevelse. 2 lag gikk mot hverandre med start på hver sin langside noe som gjør det enkelt å følge med på hvem som ligger først av lagene. Nils gikk først i «toget» på første runde før han stakk ut til venstre og lot Maiken trekke runde nr 2. Da tredje runde skulle igang, forsvant Maiken ut til venstre og Fredrik gikk siste runden alene. Teamsprinten var en veldig morsom opplevelse for alle tre og ikke minst publikum.

Takk for nok en fin skøytedag med god stemning og noen kalde skøytetær:-)