Løpsrapport Hamarlekene 6-7.1.2016

Postet av Oslo Skøiteklub den 6. Feb 2016

Hamarlekene i vikingskipet er et av de virkelig store høydepunktene for de unge skøyteløperne i klubben hvert år. Denne gangen var det 6 løpere som til sammen stilte i løpet av de 2 dagene. Det er utrolig gøy at vi nå begynner å bli en gjeng fra OSK og ikke bare 1-2 løpere som reiser på løp.

Det viste seg å være svært gode forhold i Skipet i løpet av helgen. Med komfortable 12 varmegrader i hallen og en is som gled svært godt, hadde vi store forventninger til gode opplevelser og kanskje en pers eller 2.

Løperne som stilte de to dagene var Nils, Maiken, Nicholas, Hanna, Nova og Fredrik. Maiken, Fredrik og Hanna stilte begge dager. Som vi hadde håpet på ble det etter vært svært gode resultater på alle løperne. Nicholas var med i sitt aller første løp, og var som skutt ut av startblokken på 100 m og 400 m. Nova debuterte på 1000 m og snek seg under 2 minutter i første forsøk i klasse jenter 11 år. Nils Fortsatte sin gode framgang og satte pers på både 400 og 500 m. Hanna viste gode takter og perset både på lørdag og søndag. Hanna stilte opp i 400 og 500 meter på lørdagen, samt 100 m og 500 m på søndagen. Maiken gjorde 2 gode 1000 metere og viser at hun stadig tar store skritt både med teknikk og utholdenhet. En litt uheldig 500 m som endte med fall ble snudd til en mye bedre utgave dagen etter. Fredrik gjorde 4 sterke løp på 400 og 500m og sto igjen med 3 nye perser etter endt helg. Det er svært tett i toppen i klasse rekrutt noe som er veldig motiverende og gøy.

Hege stilte nok en gang som starter og viste at hun har god kontroll på jobben med å lose de forskjellige klassene gjennom en korrekt start.

På lørdag kveld ble det både tid til bowling og Pizza sammen med resten av gjengen fra Aktiv. Jeg vil spesielt berømme det gode samarbeidet Aktiv og OSK har gjennom gruppen Speedtigers. Petter Andersen, Gaute Andresen og undertegnede jobbet oss gjennom 14 løpere hver dag i forskjellige klasser for å sørge for at de var oppvarmet og klare på start når skuddet gikk. Samarbeidet viser at det bærer frukter også utenom da du finner løpere fra begge klubber på trening på Frogner og på Valle.

Alle løperne, foreldre og oppmann Christian hadde en flott helg i fantastiske omgivelseren og en super skøytehelg. Vi gleder oss allerede til mars og Sandefjordløpet som igjen bringer oss til Vikingskipet i 2 dager.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.