ICE DANCE & DANCE ON ICE

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Des 2015

Våre «spesielle gjester» Thea og Timothy, vårt nye og eneste isdanspar, har inspirert oss til å lage et Juleshow med dansen som tema! En «jordomseiling» på 80 minutter tar oss med på danser vi ikke trodde kunne fremføres på is. Vi får en stor spennvidde fra orientalske rytmer i «Indisk» til herlig vinterstemning i «Frost». Inspirerte og flotte koreografier binder det hele sammen til et fengende show. Dans på is har noe magisk over seg, farten er høy og mestringsfølelsen til løperne er stor, det ser vi virkelig når våre Forbundsløperne utfolder seg individuelt. «Dance On Ice», viser nettopp at dette er dansekunst på is, eller rett og slett «Kunstløp»!


Åpningsnummeret tar oss avgårde i dansen med det samme, her går de store løperne foran og trekker med de yngre til en imponerende helhet, og samholdet blant løperne i klubben kommer virkelig til syne. Thea og Timothy tryller frem Morgenstemning, Grieg sin musikk gir det nasjonale tilsnittet til våre nye isdansyndlinger. Etter pausen spiller de på mer eventyrlige strenger med en nydelig versjon av Askepott og Prinsen. Martine, Madeleine, Cindy og Juni Marie leverer flotte Solo prestasjoner som spennende kontraster imellom fellesnumrene. En fasinerende reise blir dette virkelig, fra det amerikanske kontinent får vi High School Musical, Disneypottpurri, Hip Hop og Line Dance. Med vakker filmusikk fra Forest Gump i Walz klarer virkelig de store løperne å få oss i den aller beste førjulsstemning. Morsomt med Ballong Ballett, og hyggelig av de store løperne med en julegave i form av et fengende Ekstranummer til trenerne sine og alle oss andre. I Finalen blir vi vel alle litt sentimentale når alle våre fantastiske barn og ungdommer glir rundt banen til Valdresmarsjen og vinker opp til oss på tribunen med norske flagg i hendene!


Mange takk til Susanne Lidholm Torgersen som sammen med Anna Pushkova har utført både regi og innstudert de mange utsøkte koreografiene. Kostymene var også i år veldig imponerende. Christer Tornell tok oss med på reisen rundt i dansens verden, og bandt showet verbalt sammen på en briljant måte. Ikke minst takk til alle de foresatte som må, og faktisk har stilt opp med kjøring, sying og alskens dugnad for å få til denne flotte forestillingen. At dere foreldre får oppleve å se ekte danseglede og skøyteglede gjør nok at de fleste føler at innsatsen virkelig betaler seg!


Takk for en fantastisk helg til isen og dansens pris!


Vennlig hilsen

Per Erik Martinussen Oslo Skøiteklub - Leder
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.