Løpsrapport OSK cup´n nr 1, 9.2.15

Postet av Oslo Skøiteklub den 9. Jan 2015

OSK innførte i år en ny cup. Cupen består av 2 løp og har inviterte løpere fra Asker og Aktiv. Løpene er å anse som lavterskel løp, hvor skøyteglede og enkel arrangering står i høysete. Som et utgangspunkt er løpene for rekrutter og jenter og gutter i 10-12 år.
Mandag 9.2 viste Frogner stadion seg fra sin beste side. Isen var godt ivaretatt av banemannskapet og var svært rask. Rekruttene fra Aktiv, Asker og OSK gikk alle kortbane. Til sammen 16 løpere stilte til start for rekruttene. Det var mange tøffe heat med god kjemping. OSK sine løpere bet godt fra seg i alle heat. Det er tydelig at kortbanetreningen med Morten bærer frukter, da våre eldste rekrutter viste seg vanskelig å slå.
I alderen 10-12 år stilte det til sammen 10 løpere. Det ble gått 400, 500 og 1000 m. Isen viste seg også svært rask i ytre bane, noe som førte til nye personlige rekorder for flere løpere.
Vi ønsker å rette en stor honnør til alle som hjalp til for å gjennomføre løpet på en god måte. Ingen nevnt, ingen glemtJ Det har kommet mange gode tilbakemeldinger for hvordan løpet ble arrangert. Vi håper at dette er starten på en ny tradisjon. Neste løp er 25.2

Christian

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.