Påmelding åpnet for skøyteskoler og kunstløpgrupper høst 2023

Postet av Oslo Skøiteklub den 30. Jul 2023

Velkommen til Oslo Skøiteklub i Sonja Henie ishall 


Meld deg på skøyteskole eller kunstløptrening gjennom Isonen: Påmeldingside høst 2023

Vi tilbyr følgende:

Skøyteskole 3 - 5 år

Gjennom morsom og variert trening lærer vi barna grunnleggende skøyteferdigheter og utfordrer alle koordinasjonsevnene. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Velg mellom trening mandager, lørdager eller mandager og lørdager.

Kunstløp 6 - 8 år med og uten basistrening
Gjennom morsom og variert trening lærer vi barna grunnleggende skøyteferdigheter og utfordrer alle koordinasjonsevnene. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Velg mellom trening mandager, lørdager eller mandager og lørdager. 
Kunstløp 6 - 8 år kan kombineres med basistrening. Basis treningen foregår i salen i Sonja Henie ishall og består blant annet av enkle turnøvelser, hopp tau og hinderløyper. OBS: Basis har kun 10 plasser. Trening tirsdager.
Kunstløp 9 - 12 år  
Treningstilbudet er for alle som har lyst til å lære kunstløp og for de som er litt øvet og som ønsker å bli enda bedre. Vi trener enkle kunstløp trinn og elementer, med fokus på treningsglede og mestringsfølelse for alle. Velg mellom trening mandager, lørdager eller mandager og lørdager. 
Kunstløp 13 - 15 år
Treningstilbudet er for alle som har lyst til å lære kunstløp og for de som er litt øvet og som ønsker å bli enda bedre. Vi trener enkle kunstløp trinn og elementer, med fokus på treningsglede og mestringsfølelse for alle. Trening mandager. 
Kunstløp for ungdom 15 - 18 år 
Ungdomsgruppen vår i Sonja Henie ishall er ny fra denne sesongen. Vi starter med felles oppvarming i sal før vi jobber med basis kunstløp trinn og elementer på is. Treningene passer for nybegynner og litt øvet. Treningene skal være sosialt, lærerikt og alle skal oppleve mestring.Trening tirsdager. 
Kunstløp for voksne
Vi fokuserer på kunstløp, men det er ingen krav til forkunnskaper. Kunstløp for voksne er sosialt og og morsomt. Kunstløp for voksne har utviklet seg til å bli et meget popuært tilbud de siste årene. Du kan velge mellom treninger på ettermiddager og/eller morgentrening. Trening mandager, tirsdager og onsdager, du kan melde deg på en eller flere treninger.
29/7 - Ingen flere ledige plasser på morgentrening.
Kunstløp for veteraner
Kunstløp for "veteraner" er for deg som har vært aktiv utøver tidligere, og det vil si konkurrert i kunstløp på nasjonalt nivå. Dette er det perfekte kurset for deg som ønsker å tørke støv av gamle kunster og utfordre deg selv på nytt. Vi terper på grunnleggende skøyteferdigheter, enkle og dobble hopp, og spinner rundt i vanskelige posisjoner. Trening torsdager. 


Opplev skøyteglede og mestringsfølelse i et godt miljø, vel møtt!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.