NM/LM kortbane en stor suksess med mange flotte og tette løp

Postet av Oslo Skøiteklub den 12. Apr 2022

Noen av løperne fra rekruttklassen

I helgen 9-10 april var OSK vertskap for NM/LM i kortbane. Stevnet er det største som har vært arrangert i Norge noen gang for kortbane. Med 86 deltakere fordelt på alle klasser ble det gjennomført hele 132 heat i løpet av en hektisk helg.

Med 29 løpere i rekrutt og 31 deltakere i aldersbestemte klasser (10-14 år) var det svært mange som var med på sitt aller første store stevne. Det var stor stigning på løp og kvalitet gjennom hele helgen. Det viktigste av alt var at de alle sammen hadde det gøy på skøyter og fikk en positiv opplevelse av hva kortbane er.

I junior og senior/veteran klassen var det i år et stort felt med løpere. Ekstra hyggelig var det at det kom hele 8 løpere fra Mjøsteam som ble med i sin første konkurranse. Det ble svært mange gode løp og høy kvalitet på alle distanser. Nivået på Norske løpere er stadig stigende og utviklingen går fortsatt i høyt tempo.

Gjennom mange år har løpere fra tilrettelagt vært med i kortbane på treninger og i konkurranse. I år var det første gangen dette var en offisiell klasse i LM. Vi er svært glade for at tilrettelagt er en del av kortbanemiljøet og heier på at klassene skal bli større i årene som kommer.

Flere bilder vil bli lagt til etter hvert som vi får det.

Resultater - NM LM Kortbane 2022 - komplett.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.