OSK Open, en kjempe suksess!

Postet av Oslo Skøiteklub den 15. Okt 2018Helgen 6-7 oktober arrangerte OSK sitt første short track stevne innendørs i Grüner Ishall. Det var mange spente funksjonærer som hadde brukt mye tid i forkant for å legge til rette for at stevnet skulle gjennomføres best mulig. Med god hjelp og utlån av tidtakerutstyr fra Trondheim Kortbane Klubb, håpet vi på et knirkefritt arrangement.


Grüner ishall vartet opp med fantastiske forhold og et mannskap som ikke viste hva godt de kunne gjøre for oss! Vi hadde 35 påmeldte løpere fra Trondheim i nord til Frankrike i sør. På grunn av høstferie, mistet vi nok ca 15 flere deltakere som var på treningsleir og ferie, men uansett var det en super gjeng til start. Det var deltakere i rekrutt til Senior. Gruppen 10-15 år var klart størst med 15 deltakere.


Arrangementet ble gjennomført på en sømløs måte fra start til slutt. Arrangørstaben har fått masse positive tilbakemeldinger på alt fra stemning i hallen til teknisk gjennomføring. Vi er selvfølgelig veldig glade og stolte over det vi har fått til og det føyer seg inn i rekken av den positive ”driven” og utviklingen vi i short track og hurtigløp har opplevd de seneste årene.


Det sportslige utfallet av konkurransen var også svært god. Alle våre løpere gjorde svært mange gode løp og viste at de kan gå like fort som alle de andre som har langt flere timer på is pr uke enn oss. For resultater, se link: http://www.shorttrackonline.info/compresult.php?comp=2681


Å få internasjonal deltakelse på vår første konkurranse var noe vi ikke hadde regnet med. For å være ærlig ble vi også litt skremt av detJDe franske deltakerne var svært godt fornøyd og håpet at vi ville komme til dem i desember. 


OSK begynner å få mange gode løpere i short track. Et synlig resultat er at Miika Klevstuen, Mathilde Pedersen og Fredrik Pedersen har alle kvalifisert seg til Star Class i short track. Dette er Europa Cup for aldersbestemte klasser. Det arrangeres 3 konkurranser i henholdsvis Tyskland, Italia og Belgia fram til slutten av januar. Om noen av disse løperne er blant de 8 beste etter 3 konkurranser, blir de tatt ut til Europa Cup finalen mellom øst- og vest Europa i mars. 


Vi gleder oss veldig til fortsettelsen og vil selvfølgelig gjenta suksessen også neste sesong.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.