Flott gjennomføring av årets første OSK cup i Kortbane

Postet av Oslo Skøiteklub den 16. Jan 2018

Mandag 15.1 arrangerte OSK sin først cup for året. Nytt av året var at det kun ble gått kortbane i år. Det stilte 39 fornøyde deltakere til start. Det var egentlig påmeldt 48 løpere, men på grunn av mye frafall fra syke løpere, nådde vi ikke flere enn 39 denne gangen. Forholdene kunne neppe ha vært mer utfordrende med kraftig snøvær og is som ikke lot seg preparere. Som kjent finnes det ikke dårlig vær men bare blide skøyteløpere. Når dette er sagt er det tydelig at kortbane utøves klart best i skøytehaller som gir utøverne like og gode forhold! Vi håper framtiden bringer lysere tider på dette punktet.

De yngste deltakerene gjennomførte 100 og 200 m, mens den nye mellomgruppen gikk 100 og 300 m. Det ble utvis masse skøyteglede og det er helt tydelig at mellomgruppen har tatt enorme steg i skøyteteknikk denne sesongen.I de krevende forholdene ble det satt noen imponerende tider.

De eldste løperne gikk 500 og 700 meter. I denne klassen var det mange tette og gode dueller. Her hadde vi deltakere fra Aktiv, Asker og OSK. Det er nå fler og fler som ser viktigheten av kortbane for å bli bedre skøyteløpere. Årets nasjonale mesterskap i Asker vil helt sikkert samle mange talentfulle kortbaneløpere.

Sist men ikke minst hadde vi med 2 løpere i Special Olympics fra Asker. Det er alltid hyggelig å ha med denne gjengen som er godt integrert på treninger sammen med alle oss andre.

Neste cup er mandag 12.2 og vi håper på å se ennå flere løpere da. 

Reasultater: resultatliste OSK cupen.xlsx


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.