OSK lengdeløp og kortbane i stor vekst!

Postet av Oslo Skøiteklub den 20. Nov 2017

OSK har i løpet av de siste 2 årene satset stort på rekruttering til vår klubb. Målrettet arbeid med spesifikk skøyteskole begynner endelig å gi resultater. I år har klubben fått totalt 13 nye løpere og 1 ny trener. Vi er nå 18 aktive løpere i alderen 6-13 år og ser endelig ut som en skikkelig gruppe.

Vi har delt utøverne inn i 2 grupper, etter ferdighet og til dels alder. De 13 nye løperne kommer alle fra skøyteskolen i fjor eller året før dette, og går foreløpig i samme gruppe alle sammen. De løperne som har holdt på lengst går alle sammen i samme gruppe. Gruppene fungerer godt sammen og får trening på sitt nivå.

Ansvarlig trener for mellomgruppen er Roald Kaper, Roald er opprinnelig fra Nederland og er et flott tilskudd på trenersiden.

Den eldste gruppen trenes av Morten Staubo på kortbane og Kim Weger/ Erling Skallevold på lengdeløp. 

I tillegg til de 2 aktive gruppene har vi nok en gang fulltegnet skøyteskole med 20 deltakere. Denne gruppen trener 1 gang i uken (mandager).

De 2 aktive gruppene trener alt fr 2-5 ganger i uken avhengig av motivasjon og alder. Det er mange år siden OSK har hatt så mange løpere på plass. La oss håpe at dette bare er starten på en ny æra i OSK! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.