Vel gjennomført i Nordics 2016

Postet av Oslo Skøiteklub den 27. Feb 2016

Gode prestasjoner av alle og ny rekord til Juni Marie i kortprogram

Denne uka har Nordisk mesterskap (The Nordics & The Nordics Open) gått av stabelen i Aalborg, Danmark. Av 11 norske representanter var 4 fra OSK. I mesterskapet deltar de beste løperne fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, i tillegg til flere land i senior-klassen.

Martine, Juni Marie, Madeleine og Kari Sofie

I Novice deltok Kari Sofie Tellefsen og Martine Sandberg. Etter kortprogrammet lå Martine på 15. plass og Kari Sofie på 17. plass. Begge leverte løp med gode forsøk på dobbel axel og ellers solide elementer. Etter friløp med mye bra endte Kari Sofie på 15. plass og Martine på 17. plass i den tøffe konkurransen.

I Junior deltok Juni Marie Benjaminsen og Madeleine Lidholm Torgersen.

I kortprogrammet viste Juni Marie virkelig gode skøyteferdigheter, koreografi og presentasjon samtidig med høyt teknisk nivå. Trippel toeloop-trippel toeloop fikk til og med plusspoeng, flipp var fullrotert til tross for step-out, og dobbel axel satt som den skulle. Tilsammen ble det ny personlig rekord på 49.24, over to poeng mer enn forrige rekord (satt for kun en drøy uke siden)! Det holdt til en førsteplass og lederposisjon i kortprogrammet.

Juni Maries friløp bar preg av nylig overstått sykdom, og hun endte på 6. plass sammenlagt. Neste konkurranse for henne blir Junior-VM i Ungarn.

Madeleine lå på 20. plass etter kortprogrammet, men slo til med en 14. plass i friløpet! Løpet inneholdt blant annet fin dobbel axel, bra presentasjon og god helhet. Med det ble det en sammenlagt 18. plass i en konkurranse der små marginer skilte.