5 medaljer til OSK i Bergen

Postet av Oslo Skøiteklub den 1. Nov 2015

Helgen 31. oktober - 1. november arrangerte Loddefjord Idrettslag (LIL) stevne for klassene Senior, Junior, Novice, Debs og Basic. Fra OSK deltok hele 12 løpere, som til sammen samlet 5 medaljer!

I Debs tok Charlotte 2.plassen med ny personlig rekord på 55,37 poeng! Fra OSK deltok også Christine som kom på 7. plass, og Ronja og Magdalena som for første gang konkurrerte i Debs.

I Novice ble det dobbel seier til OSK. Kari Sofie tok 1.plassen med ny pers på 71,75, og Martine tok 2.plassen, også med ny pers på 66,13. I tillegg deltok Lisa og Dina med fine prestasjoner.

I Junior tok Andrea 2.plassen totalt med hele 101,24 poeng, med seier i kortprogrammet og to dobbel axel i friløpet. Pernille klatret fra en 11.plass til en sammenlagt 5. plass med et sterkt friløp.

I Senior deltok Sunniva, for første gang i denne klassen. Hun gjorde det godt med en 3. plass både i kort, lang og sammenlagt!
I Basic deltok Ella, som endte på 6. plass.