Risengaløpet 2-3.12.2017

Postet av Oslo Skøiteklub den 8. Des 2017

I løpet av helgen hadde vi med hele 14 deltakere i klassene rekrutt til junior C. Risenga skøytebane viste seg fra en svært god side med veldig gode forhold begge dagene. Et lite skår i gleden var en liten regnbyge sent på lørdagen, men som kjent finnes det ikke dårlig vær, men bare blide skøyteløpere.

Vi stilte med hele 7 rekrutter som hadde en helt super dag på skøytebanen. I øvelsen skøyteduell, som består av flere heat og påfølgende finaler, fikk alle barna en super opplevelse. Alle løpere fram til 11 år var med på en distanse og skøytedueller. Det ble mange veldig tette oppgjør og masse godt humør.

I klasse rekrutt stilte: Ella, Silas, Maximiliam, Millicent, Josephine, Silje, Elinor og Augustine

Miika viste igjen at han er blitt lynrask og at han kommer til å gå styggfort i løpet av sesongen. Kanskje ryker det en klubbrekord i løpet av sesongen! Annika var litt uheldig på sin 500 m og falt på 500. Hun kom sterkt tilbake på skøyteduellene og gjorde en god figur.

I gutter klasse 11 år endte Fredrik på 2 plass, kun slått av sin argeste konkurrent Didrik fra Hamar. Det ble ny utepers på 500. Det kommer til å bli mange tette oppgjør i framtiden mellom disse 2.

I gutter klasse 12 år stilte Nils opp på 500, 1000 og 1500 m. Det ble ny utepers på 500 og på 1000 og 1500 m så vi at Nils virkelig er I framgang. Nils har begynner å få til disponeringen av de lengere distansene.

Nova stilte I hele 4 distanser I helgen. For første gang gikk hun 3000 m og hadde en positiv opplevelse. Lørdagens 500 og 1000 m ga virkelig mersmak med beste tid på 500 og 2 plass på 1000 m. Dette ga en 2 plass I sammendraget. Da det bare var 2 løpere som fullførte dag 2, var saken klar. Nova på toppen av pallen og en velfortjent 1. Plass. Veldig gøy at Nova nå har fått skikkelig fart på skøytene sine.