Rapport fra Nordics 2017

Postet av Oslo Skøiteklub den 10. Mar 2017

Fem OSK-løpere deltok i det Nordiske mesterskapet som ble arrangert i Reykjavik på Island 2.–5. mars 2017.

I en juniorklasse med høyt nivå deltok Andrea, Kari Sofie, Cindy og Madeleine LT. Andrea og Kari Sofie leverte to løp med mange gode elementer og endte på henholdsvis 13. og 14.-plass. Cindy og Madeleine leverte gode kortprogram, men var litt uheldige i friløpene sine og endte på 16. og 17.-plass. Juniorkonkurransen ble vunnet av Linnea Ceder fra Finland. Juni Marie deltok for første gang i seniorklassen i Nordics, og endte på 14.-plass. Konkurransen ble vunnet av Carolina Kostner fra Italia.

Deler av det norske laget under Nordics 2017

Deler av det norske laget

Juni Marie sammen med Jemima fra AKK under Nordics 2017

Juni Marie sammen med Jemima fra AKK

Over: Andrea og trener Anna. Fra venstre: Cindy, Juni Marie, Kari Sofie og Madeleine. Skjermbilder tatt fra live-streamen til stevnet.