OSK Interskate 2014

Postet av Oslo Skøiteklub den 16. Mar 2014

Vinner i Junior Damer ble Juni Marie, Oslo Skøiteklub

UTFORDRET PÅ HJEMMEBANE I OSK – INTESKATE 2014

Norges aller beste løpere fra Debs til Junior pluss svært sterke svenske deltakere fra Solna(Stockholm) og Mölndal(Göteborg) møttes til stevne i Grünerhallen i helgen.

OSK – Interskate begynner å ta form slik vi ønsker det, dette andre året vi arrangerer vårt internasjonale klubbstevne. Vi har et stigende sportslig nivå, der svenskene utfordrer oss skikkelig! Vi har med oss det sosiale arrangementet «Afterskate» i Skøytemuseet, der løperne kan knytte bånd og bli bedre kjent. Vi fremhever enkeltprestasjonene ved å premiere beste nivå i hver klasse i enkeltelementene hopp, hoppkombinasjon, sekvens og piruetter i tillegg til sammenlagtresultatene. I det hele tatt, det skal være attraktivt og delta og ikke minst vinne OSK – Interskate!

I Debs klassen var svenskene svært sterke og tok de tre første plassene, men det var ikke store avstanden ned til våre beste Martine(5) og Madeleine(6), samt Christina(9) og Sara(13) som også gjorde fin innsats.

I Novice klassen hadde Sverige en løper som virkelig «stod frem» med høye og kraftfulle hopp og gjennomførte programmer, Madeleine Lundèn plasserte seg suverent på toppen i klassen. Ellen fra OI ble en «god nummer to» i klassen foran neste svenske og fortjener ros for flott gjennomført konkurranse. Våre egne kom deretter som «perler på en snor» Sara(4), Andrea(5), Rebecka(7) alle med flotte prestasjoner.

I Junior klassen er det denne sesongen et utrolig høyt nivå! De fire øverste på resultatlisten oppnådde alle over 100 poeng, og samtlige satte årsbeste, fantastisk ikke sant? Mange gratulasjoner til Juni Marie som vant det hele og oppnådde 115,46 poeng, en økning av personlig bestenotering med hele ti poeng. Cindy(4) gjorde også et fantastisk flott stevne og kom for første gang over hundre poeng sammenlagt. Takk for fin innsats også til våre flotte løpere Madeleine(5), Sine Mari(6) og Sunniva(14).

Mange takk for en hyggelig helg, og velkommen tilbake neste år!