Stevne OI 23.-24. januar 2010

Postet av Oslo Skøiteklub den 25. Jan 2010

Søndag den 24 var det Springs og Debs sin tur til å delta i OI stevne. I Springs deltok Linnea og Emilie som begge fikk ny pers. På grunn av stor påmelding til stevnet var konkurransen for Debs sin del redusert til kun friløp. For Debs stilte Pernille, Jenny Marie, Vilde og Fredrikke. Vilde stilte i sitt første stevne for OSK og hadde en flott debut.

Mvh
Lars Hollænder

Lørdag 23. januar var våre Cubs løpere igjen i ilden, denne gangen i Lørenhallen. Det var stor deltagelse i Cubs jenter på dette stevnet, hele 49 jenter stilte til start. For OSK deltok Helene, Susann, Andrea, Sara, Juni Marie og Madeleine.

Madeleine kapret 1. plassen og Juni Marie fikk en flott 2. plass, mens Sara gikk inn på 6. plass. Gratulerer til alle jentene med fine løp og flere gode plasseringer!

Gabriel stilte til start i Cubs gutter og gikk også denne gangen inn til seier. Gratulerer så mye!

Takk til løperne for god innsats og fine opplevelser - og til Susanne for god coaching!

Ønsker også alle Cubs og Oppvisningsløpere lykke til i neste stevne som går av stabelen allerede søndag 31. januar i Bærum ishall.