Star Class 2 i Bormio 23-25.11.2018

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Jan 2019

I helgen 23-25.11.2018 reiste Mathilde og Fredrik Pedersen, samt trener Einar Agdestein til Bormio for å delta i Star Class nr 2 denne sesongen. Med på reisen var også en delegasjon fra Trondheim (TKK).

Etter gode resultater i Dresden 1 mnd tidligere håpet vi på en like god opplevelse også her. Forholdene var svært gode med ekstremt rask is. Bormio ligger på over 1200 m høyde, og løperne kjente det litt i starten.

Det ble etterhvert mange tette dueller og mange svært gode løp. Våre løpere og TKK sine viste nok en gang at de er i stor framgang. Det er disse situasjonene vi lærer absolutt mest av å være i. Vi må gå taktisk, unngå feil og ikke minst aldri gi opp.

Fredrik startet veldig bra med en 2 plass på 1000 m, men etter en "penalty" i semifinalen på 500 og til slutt i finalen på 777 m, ble det ikke helt som han hadde håpet på. En 4 plass sammenlagt er dog veldig bra i dette selskapet. (39 stk i klassen)

Mathilde hadde en flott stigning gjennom hele helgen og gikk noen av sine beste løp noensinne. Det nytter ikke å være "snill" og gi ved dørene, da blir man straffet hardt og nådeløst i så god konkurranse. Mathilde endte til slutt på 29 plass av 40 startende.

Nok en gang kommer vi hjem med stor erfaring og vet hva vi må trene på for å bli bedre.

Vi hadde en super tur og masse gode opplevelser.