Hurtigløp

Hurtigløp på skøyter er en idrett som kombinerer kraft, utholdenhet og teknikk som gir utøverne muligheten til å nå høye hastigheter på isen. 

Oslo Skøiteklub har aktivitet på Frogner Stadion i vinterhalvåret med treningsgrupper fra nybegynner til seniornivå. Løpere fra klubben deltar regelmessig i konkurranser nasjonalt og internasjonalt. 

Kortbane

Kortbaneskøyter, også kjent som shorttrack, har vokst til å bli en spennende og populær disiplin innenfor norsk skøytesport som en mer intens og adrenalinfylt konkurranseform der løperne går om kapp med hverandre på en bane på størrelse med en ishockeybane. Kortbane er en sosial idrett og en fin måte å lære å gå på skøyter på. Flere av våre seniorutøvere er del av det norske kortbanelandslaget.


Oslo Skøiteklub har aktivitet i Sonja Henie ishall gjennom hele året, med treningsgrupper fra nybegynner til seniornivå, inkludert en voksengruppe som er åpen for voksne nybegynnere. Løpere fra klubben deltar regelmessig i konkurranser nasjonalt og internasjonalt. 

Skøyteskole
Nyheter
NSF Kortbane
NSF Hurtigløp
Klubbhåndbok