SKØYTESKOLE for kortbane i Sonja Henie ishall

OSK starter opp skøyteskole for kortbane 1 gang i uken fra lørdag 6 januar. Med nye Sonja Henie ishall klar til bruk, kan vi endelig få stabile forhold for alle skøyteskolebarn.

Vi tilbyr skøyteskole:

- Lørdager kl 1300-1400 (6 januar- 2 mars)

Treningen er for barn og unge fra 5 år - 9 år.

  • Treningen er tilrettelagt som skøyteskole med fokus på læring gjennom lek og fokus på basis skøyteferdigheter rettet mot kortbaneløp. Det viktigste vi kan gjøre, er å skape skøyteglede!
  • Trenerne på skøyteskolen har alle nokså nylig avsluttet egen aktiv karriere, eller er aktive løpere som brenner for å gi dette videre til barn og unge.
  • Det er ingen krav til type skøyter som benyttes, men vi anbefaler hockey skøyter . Klubben har en del skøyter til utleie som kan leies under kurset. Slik leie koster kr 500 for kursets varighet. 
  • På skøyteskolen må alle bruke hjelm og hansker eller votter. Alle typer hjelmer kan benyttes og deltakerne må stille med dette selv.
  • Det er en fordel å benytte knebeskyttere for de som er ferskest og har gått lite på skøyter fra før.


Det gjennomføres ikke skøyteskole i skoleferier. 

Det er tak på 30 deltakere på dette kurset. Vi opererer etter «første mann til mølla» prinsippet.

Oppstart: 

  • Lørdag 6 januar

Det vil bli arrangert klubbløp utover vinteren slik at man kan få forsøke seg i konkurranser om man ønsker.

Deltakerpris:

kr 980,- for 1 gang i uken. Deltakeravgiften tilbakebetales som et utgangspunkt ikke ved avbrudd av kurs eller ved andre uventende hendelser som er utenfor skøyteklubben sin kontroll. 

Medlemsavgift til Oslo Skøiteklub på kr 200,- må betales for nye medlemmer. 

Deltakere som er påmeldt og har betalt vil motta bekreftelse og informasjon pr mail før oppstart. Etter påmelding følg følgende link til Spond: https://group.spond.com/KGXSI. Vi ber alle laste ned Spond, slik at vi kan kommunisere på en enkelt måte med deltakerne. 


Link til påmelding: Påmelding til kortbane skøyteskole vår 2024