Hovedtrenere kunstløp

Sesongen 2019–20

Anna Pushkova – is og barmark
Anna er norsk-russisk tidligere kunstløper. Hun har Bachelor i Idrett fra HIB i Bergen. Hun er kunstløpkoordinator i Norges Skøyteforbund. Anna vant isdans på TV2 i 2007 sammen med Pål Anders Ullevålseter. Hun har deltatt i ISU Nordic Development Project 2010-2014.
Roman Mortonenko – is og barmark
Roman er tidligere konkurranseutøver fra Tallinn, Est- land. Han er tre ganger Estlandsk mester og har deltatt I tre ISU Championships. Etter perioden som aktiv kunst- løper, har Roman flere års erfaring fra the Russian Ice Stars. Roman har kunstløptrenererfaring bl.a. fra Asker kunstløpklubb og Oslo Idrettslag før han kom til OSK høsten 2018.

Linda Ruud - barmark
Linda er tidligere norgesmester i turn. Linda har tidligere vært trener for gymnaster på landslagsnivå og i Oslo turnforening. Hun har vært barmarks – og turntrener for kunstløpsutøverne i flere år, også på ulike sommer- camper.Simon Bergersen - is

Simon er tre ganger norgesmester i junior herrer mellom 2009 og 2011. Han har deltatt i junior grand prix og internasjonale konkurranser i Estland, Østerike, Tyskland og Frankrike. I tillegg  til flere nordiske mesterskap med beste plassering som fjerdeplass i novice gutter. Simon har trenererfaring fra sin tid i Bergen Kunstløpklubb og Tønsberg Turn. I mai 2019 deltok Simon på trenergsseminar i regi av Norges Skøyteforbund sammen Oslo Skøyteklubbs trenerteam.


Sunniva Hansen – OSK Kunstløp Intermediate