Vellykket OSK-stevne i strålende høstsol

Postet av Oslo Skøiteklub den 27. Sep 2015

Denne helgen hadde vi et eget stevne for klassene Cubs, Springs og oppvisning. Konkurransen ble denne gangen arrangert i Lørenhallen. Det var en glede å se så mange ivrige og flinke deltakere på isen.

I Cubs u/12 kom Mathilde på en 7. plass som beste OSK-løper. God innsats også fra Emma og Caroline. Ekstra applaus til Emma som hold hodet kaldt og fortsatte å gå løpet til tross for problemer med musikken.

I Springs gikk Therese som første løper ut på morgenen, og resultatet ble også en 1. plass.
Gratulerer med seier i hjemmestevnet! Andrea kom på en god 4. plass og Emily på 12. plass av tilsammen 27 løpere. Her var det veldig små marginer som ble avgjørende.

I Oppvisningsklassen var Sunniva, Anna, Mina og Sofiya i ilden på lørdag. Det var Hannah, Milla og Vilja sin tur på søndag. Alle gikk gode løp og sjarmerte publikum. Vi gleder oss til å følge dem videre!

Tusen takk til alle deltakere, både klubbens egne og våre gjester. Tusen takk til alle foreldre og familiemedlemmer som holdte stemningen oppe, og selvfølgelig til alle OSK-foresatte som gjorde en strålende dugnadsinnsats for å få til alt sammen!