Alle gode ting er 3 for OSK-Interskate

Postet av Oslo Skøiteklub den 18. Mar 2015

3-dje år på rad med OSK – Interskate, og en-tredje-del utenlandske utøvere! Stevnet begynner virkelig å finne sin form slik vi ønsker det!

3-dje nasjon Danmark(Fredrikshavn) var kommet til siden i fjor, og som sammen med løpere fra Sverige(Halmstad og Mölndal) og Norge skapte skarp konkurranse mellom landene. Hyggelig samvær og «forbrødring/forsøstring» over landegrensene «toppet» seg med koselig samvær i Skøytemuseet på Frogner Stadion lørdag kveld.

3-dje til Martine i Debs, flott gjort med 63,62 poeng, men Kari-Sofie «snappet» andreplassen som resultat at to gode løp med poengsummen 63,97 poeng. Svenske Johanna Ekman viste «høy klasse» og vant med 69,15 poeng. Gratulerer også til Lisa(5), Charlotte(7), Christina(8) med fine prestasjoner!

3-dje til Danmark i Novice ved Josephine Kærsgaard, men i denne klassen var det OI som dominerte med Nina Joakimsen på topp med 73,25 poeng og Ida Berthelsen «hakk i hæl». OSK – jentene Madeleine, Dina og Sara besatte plassene 10, 19 og 20.

3-dje til Sine og best av våre i Junior klassen med 95,37 poeng. Ellen Yu (OI) vant og Marianne Stålen (TSK) tok andre plassen. Et godt friløp sikret Madeleine fjerde plassen. Gode prestasjoner også av våre løpere Pernille(6), Sara(10), Sunniva(14).

«Med det fjerde skal det skje!» Neste år håper vi på at Skandinavia utvides til å gjelde Norden slik at vi også får med løpere fra Finland og Island og kanskje andre nasjoner. Vår ambisjon er at OSK-Interskate stevnet skal bli et populært og attraktivt stevne på slutten av sesongen!

Takk til løpere, trenere, dommere, foreldre(funksjonærer) og deltakende klubber.