3 plass i Viking race og 1 og 2 plass i Landsmsterskapet. Så kom Coronaviruset!

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Apr 2020

Før Coronaviruset kom og stoppet all treningsaktivitet og konkurranser i klubben og Norge, presterte våre løpere meget godt i inn og utland.

Miika Klevstuen ble landsmester i gutter 12 år etter å ha vunnet alle distansene. Ennå større var hans 3 plass totalt i Viking race, etter å ha kommet på 1,2,3 og 4 plass på de 4 distansene. Miika har i år hatt store framskritt og prestert veldig godt. Ikke overraskende har han også satt nye klubbrekorder på 500, 1000 og 1500 m. Også i short track gjorde Miika det svært godt og endte på 4 plass sammenlagt i Star Class. Han var dermed kvalifisert til Europa Cup finalen i Kolomna i midten av mars, som ble avlyst på grunn av Corona.

Fredrik Pedersen endte på 2 plass i LM i gutter 13 år etter å ha fått 2 plass i alle løp. Fredrik har også hatt en solid framgang med nye gode perser (klubbrekorder) på alle distanser. Også Fredrik har gått veldig bra i Star Class  og Viking race dette året. Det lover godt for framtiden.

Andre løpere som Pauliina Klevstuen, Mathilde Pedersen, Eline Tveter, Haakon Bierman, Inka Boldingh Debernard, Silas Sweeney for å nevne noen, har alle satt fine nye personlige rekorder og klubbrekorder i løpet av siste del av sesongen. Alt dette viser at det vokser godt i OSK og at vi nå etter hvert har en stamme av løpere fra rekrutt og opp til 15 år.