Hamarlekene 5-6.1.2019. OSK en av de største klubbene!!

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Jan 2019

Med 16 påmeldte løpere var vi ikke bare størst fra Oslo, men en av de største delegasjonene på stevnet!!!

Rapport fra Mellomgruppen

I helgen ble Hamarlekene arrangert i Vikingskipet og OSK dro opp med en stor delegasjonen av rekrutter og 10 åringer. Det er veldig moro å se hvordan rekrutteringen blomstrer i klubben. Eivind, Magnus, Augustine, Millicent, Sanne, Lise, Selma, Josephine, Eline, Annika og Håkon gikk alle på lørdagen, mens Eline og Håkon også gikk søndagen. Gode arrangører sørget for at stevnet gikk knirkefritt. For flere av løperne var dette første gang de konkurrerte i Vikingskipet og de var alle enige om at dette var en morsom opplevelse som frister til gjentagelse. Alle løperne har forbedret seg mye i løpet av sesongen og det gjenspeilet seg i prestasjonene på isen - med mange personlige rekorder. Men mest av alt er det gledelig å se hvordan barna koser seg ute på isen. Vi gleder oss til å følge denne gjengen videre!

Anne Therese

Rapport fra den eldre gruppen

Under helgens stevne stilte Mikka og Paulina Klevstuen (første løp), Mathilde og Fredrik Pedersen og Nils d`Alauzier.

Det ble prestert svært mange gode løp av alle våre løpere. Nils har virkelig begynt å få fart på skøytene og nærmer seg nå faretruende 50 sekunders grensen med 50.82 på 500 m. Vi håper og tror at dette ordner seg ved neste anledning i skipet.

Miika fortsatte sin gode framgang med pers på både 500 og 1000 m og vant sin klasse overlegent.

Fredrik perset og satte nye klubbrekorder på alle 4 løp og viste at formen er i stor framgang. Han endte til slutt på 2 plass bak smått fantastiske Didrik fra Hamar. De nye tidene er 43.19 på 500 og 1.29.22 på 1000 m

Mathilde Lå og vaket rundt sine perser fra november. På siste løpet viste hun derimot stor styrke og perset med nærmere 5 sekunder på 1500 m og satte dermed ny klubbrekord med tiden 2.29.62.

Paulina som har startet med skøyter i år, fortsetter sin store framgang på både kortbane og i lengdeløp. Å gå under 60 sekunder etter 4 mnd på skøyter er det ikke så mange som gjør. Med tiden 58.42 på 500 er det bare å glede seg videre til framgangen.

Det er stor framgang for OSK både i rekruttering og i resultater.