Løpsrapport krystallcupen 9.12.2017. Fredrik på 1 plass og Nova på 3 plass!

Postet av Oslo Skøiteklub den 17. Jan 2018

Lørdag 9.12 gikk det tradisjonsrike løpet Krystallcupen, på Jevnaker. Det var en flott dag med fantastisk is, vindstille og etter hvert sol.

Fra OSK stilte, Eline, Miika, Fredrik, Nils, Mathilde og Nova.

Eline som stilte i sitt første løp i klasse rekrutt gjorde 2 veldig gode løp. Med tiden 1,11,16 på 500 og 58,98 på 400 var hun blant de klart raskeste. Eline var veldig fornøyd med sitt første løp.

Miika har vist at han er veldig rask og fortsatte sin framgang på isen også denne dagen. Med 51,89 på 500 og 43,18 på 400 m var han klart raskest i en 10 år klasse som talte 11 løpere. Det blir meget spennende og se hva han kan prestere når vi kommer inn i Vikingskipet i Januar under Hamarlekene.

Fredrik har hatt en god start på sesongen og har vist sterke tider på 500 og 1000 m. På Jevnaker ble det sterke 47,17 på 500 og 1,36,79 på 1000 m. Fredrik vant gutter klasse 11 år klart.

Nils fortsetter sin gode framgang dette året og gjorde 2 gode løp på Jevnaker. På 500 m ble det tiden 55,60 og en klar ny utepers på 1000m med tiden 1,52,56. Dette lover veldig godt for tiden som kommer.

Nova som sammen med Mathilde er junior C, gjorde en veldig god prestasjon på Jevnaker. Med tiden 50,09 på 500 og 1,45,39 på 1000 m var hun knappe 1 sek fra å knipe 2 plassen i sammendraget. Nova var strålende fornøyd med å ende på 3 plass i en veldig jamn klasse.

Mathilde fortsetter framgangen hun har hatt fra hun begynte på lengdeløp for et år siden. På Jevnaker ble tiden 51,63 på 500 og 1,48,09 på 1000 m. Dette holdt til slutt til en 6 plass, knappe 3 sek fra pallen.

Både gutta og jentene i klassene 10-junior C gikk også teamsprint og gjorde gode løp.

Vi takker for en strålende dag på Jevnaker.