Rapport fra Interskate 2017

Postet av Oslo Skøiteklub den 8. Mar 2017

Da er enda et vellykket Interskate-stevne i Grunerhallen overstått, femte i sitt slag. Denne sesongen ble det den eneste konkurransen arrangert av Oslo Skøiteklub. Det var hele 64 deltakere i klassene fra Debs til Senior, med en utenlandsk gjest fra Sverige.

IMG_6395 © Oslo Skøiteklub

Stevnet gikk parallelt med med Nordisk mesterskap i Reykjavik, der OSK i utgangspunktet skulle ha 3 deltakere, men hvor det etter noen justeringer ble hele 5 deltakere fra klubben vår. Dermed var også flere erfarne foresatte bortreist, og dugnadsgjengen mindre enn vanligvis. Til gjengjeld gjorde mange av de gjenværende foreldre en kjempeinnsats for å få alt til å gå rundt. Spesielt hyggelig var det at så mange aspirantforeldre var i sving og løste oppgavene på strak arm. (Tidlig skal man krøkes...)

Det ble Afterskate på lørdag kveld med pizza, hyggelig samvær, og utdeling av premier for noen av de beste elementene. Det var fint at så mange deltakere kunne være med.

Hele stevne ble streamet også denne gangen takket være sporty foresatte.

I Debs-klassen vant Esther Adade fra LIL, Linea Kolstad Kilsand fra AKK kom på andre plass, og Vibeke Suk Nam Cheng tok bronse. OSK sin egen Anna kom på 14. plass av alt sammen 34 deltakere.

IMG_7270 © Oslo Skøiteklub IMG_5690 Photo: Ella Sofia Roll-Lund

I Debs gutter vant Vincent Samuel Gjerde som eneste deltaker.

IMG_6221 © Oslo Skøiteklub

I Novice-klassen Kom Lisa Yu fra OI på første plass, Oda Gundersen fra AKK på andre og Signe Fu Yu Ryen fra RKK på tredje plass. OSKs egne Charlotte og Magdalena plasserte seg som nr. 5 og 14.

IMG_7294 © Oslo Skøiteklub IMG_5864 Photo: Ella Sofia Roll-Lund

IMG_5967 Photo: Ella Sofia Roll-Lund IMG_6345 © Oslo Skøiteklub

I Junior-klassen gjorde Bergen Kunstløpklubb rent bord; Thea Karlstad vant, Vanessa Gjerde tok sølv, og Silja Anna Skulstad Urang tok bronse, alle med poengsum som nærmet seg 100. (4 av OSKs sterkeste løpere var nok i Reykjavik ;-) ) OSKs Madeleine Eriksen gikk to fine løp, og kom på 5. plass med 93 poeng.

IMG_7320 © Oslo Skøiteklub IMG_6721 © Oslo Skøiteklub

I Senior-klassen vant OSKs egen Sunniva Hansen. Hun gikk to vakre løp, og fikk en solid poengsum med gode programkomponenter.

IMG_7341 © Oslo Skøiteklub IMG_7160 © Oslo Skøiteklub

På grunn av sykdom kom ikke stevnejakkene fram tidsnok. Jakkene skal sendes til de ulike klubbene, slik at alle deltakere skal få sine.

Vi mener at alt forløp bra under stevnet, men stevneansvarlige tar gjerne i mot forslag om eventuelle ting som kan gjøres bedre i framtiden.

Da gjenstår det bare å takke hjertelig alle deltakere, foresatte, dommere, og funksjonærer for et vellykket og hyggelig stevne! Velkommen igjen neste år!