Tre medaljer til OSK under NM/LM 2017

Postet av Oslo Skøiteklub den 16. Jan 2017

Da er årets NM/LM i kunstløp på godt overstått i det vinterlige Hamar, i -10 kuldegrader. Storhamar kunstløp stod igjen bak et prikkfritt arrangement, hvor alt var nøye gjennomtenkt til de minste detaljer. Tusen takk til alle i SIL! Dere kan man stole på!

10 OSK-løpere hadde kvalifisert seg til NM/LM denne gangen, og alle de 9 deltagende kom til finalen. Kvalifiseringskravene for NM/LM er tøffe, og bare det å komme seg til mesterskapet er en bragd i seg selv!

DSC_0827

Therese gikk to fine løp og kom på 6. plass i Debs av hele 24 deltakere.

Charlotte fikk ikke vist helt hva hun kan, men gikk opp en plassering etter kortprogrammet, og kom på 9. plass i Novice.

I Basic, hvor alle 12 deltakerne går kun ett løp, kom Ella på hyggelig 5. plass i en konkurranse med mange sterke løpere.

IMG_2274 DSC_0031 (1)

Basic friløp lørdag IMG_2521

I Junior hadde OSK hele fem løpere i finalen! Martine måtte dessverre trekke seg før konkurransen på grunn av en skade. Andrea gikk et strålende kortprogram og lå på andre plass før friløpet. Kari Sofie gikk to veldig sterke løp, med blant annet to fullroterte doble axler. Kari Sofie ble sølvvinneren sammenlagt med 99.76 poeng. Andrea tok bronsemedaljen med 96.24 poeng.

Junior friløp søndag IMG_5093 Junior friløp søndag IMG_5084

Madeleine LT og Madeleine E var ikke langt unna, og kom på 4. og 5. plass. Madeleine LT leverte to gjennomførte program, med blant annet flott dobbel axel og fullrotert trippel salchow i friløpet. Madeleine E gikk også to flotte løp med gode programkomponenter og mange sterke elementer. Fantastisk at OSK tok andre, tredje, fjerde og femte plass i en så sterk juniorklasse!

Junior medaljevinnere IMG_5511

Cindy, som har kommet tilbake denne sesongen etter en periode med skader, fikk dessverre ikke elementene helt til å stemme denne gangen, og kom på 11. plass. Det var til sammen 22 løpere i juniorklassen.

Vi kan være stolte av å være den eneste norske klubben med så mange sterke juniorløpere!

DSC_2060 Junior friløp søndag IMG_4943

Junior kortprogram lørdag IMG_3221 DSC_0031

Juni Marie deltok for første gang i Senior-NM. Det var godt å se henne i slaget i kortprogrammet, hvor hun storkoste seg på isen, og kom på 2. plass med 41.70 poeng. På søndag hadde flere av hennes hopp-elementer tatt fri, men de sterke komponentene sikret henne sølvmedaljen sammenlagt med 101.99 poeng.