Gode resultater i Stavanger 21.–23. oktober

Postet av Oslo Skøiteklub den 24. Okt 2016

IMG_9871

Det var stor aktivitet i Siddishallen hele helgen 21.-23. oktober 2016. Sesongens andre nasjonale stevne for de store klassene ble nok et "monsterstevne" med godt over 100 deltakere fordelt på klassene debs, novice, junior og basic. Debs-klassen ble delt i to grupper, og junior gikk kortprogram allerede fredag kveld.

Fra OSK deltok tilsammen 12 løpere. I Junior ledet Kari Sofie etter kortprogrammet med hele 38.87 poeng. Etter friløpet endte hun på 2. plass med en fantastisk poengsum på 100.40. Andrea endte på 5. plass med to solide løp. Cindy kom på en bra 8. plass etter lengre tids pause fra konkurranser. Martine kom på 11. plass og Madeleine E på 12. plass. Hele 26 juniorløpere deltok, og det er gøy å se at OSK-løperne gjør det så godt i en klasse med høyt nivå.

Premieutdeling junior

I Debs 1 kom Therese på en sterk 6. plass og Emily på 10. plass, begge med mange gode elementer. I Debs 2 lå Milla på 2. plass etter kortprogrammet med en sterk poengsum, og gjorde det sterkt i friløpet også og vant hele konkurransen med den høyeste Debs-poengsummen i Norge på lenge; 70.04.

I Novice kom Charlotte på en god 6. plass med ny sammenlagt pers. Christine endte på 9. plass og Ronja på 11. plass. I Basic plasserte Ella seg på 11. plass i en rekordstor Basic-klasse.

Bra jobbet av alle sammen, og gratulerer til alle som har klart NM/LM-krav! Det blir gøy å se hva sesongen bringer med seg videre. De neste to stevnene blir i Hamar, først for små og deretter for store, arrangert av henholdsvis HIL og SIL.