3 løpere til Nordics 2017

Postet av Oslo Skøiteklub den 26. Jan 2017

Tre av våre løpere er tatt ut av NSF til å representere Norge i Nordics (det nordiske mesterskapet) som arrangeres i Reykjavik 2.–5. mars. To av våre løpere er også tatt ut som reserve i junior. Gratulerer!

Se hele uttaket her (pdf)


Senior: Juni Marie Benjaminsen

Junior: Andrea Lae og Kari Sofie TellefsenReserve Junior: Cindy Xia og Madeleine Lidholm Torgersen

HSK Cup i Hvidovre, Danmark

Postet av Oslo Skøiteklub den 28. Sep 2016

Kari Sofie, Madeleine E, Charlotte og Therese deltar i HSK Cup i Hvidovre ved København 30. september til 2. oktober. Lykke til!Junior Grand Prix i Ljubljana, Slovenia

Postet av Oslo Skøiteklub den 22. Sep 2016

Sesongens femte Junior Grand Prix -stevne går av stabelen i Ljubljana 22.-24. september 2016. Juni Marie Benjaminsen har blitt tatt ut av NSF til å representere Norge. Kvinnenes kortprogram begynner torsdag kl. 14:25, og Juni Marie går som start nr. 25 med oppvarming kl. 17:32 og går som nr. 2 i gruppa. Langprogrammet går lørdag kl. 12:05. Vi ønsker lykke til!


Oppdatering etter kortprogrammet: Juni Marie leverte et kortprogram med gode 3T+2T og 2A, og et dobbelt slyngehopp. Verdt å nevne er også en god trinnsekvens, samt plusspoeng og level 3 og 4 på piruettene. Poengsum på 44.60 og en foreløpig 13. plass. Alt i alt en god start på sesongen. Lykke til i friløpet!

Juni Marie går som nr. 3 i fjerde gruppe med oppvarming kl. 14:56 lørdag.
(arkivbilde)Junior Grand Prix i Yokohama, Japan

Postet av Oslo Skøiteklub den 2. Sep 2016

Sesongens tredje JGP-stevne blir arrangert 8.-10. september 2016 i Yokohama i Japan. Madeleine Lidholm Torgersen har blitt tatt ut av NSF til å representere Norge. Lykke til!

Kvinnenes kortprogram starter fredag 9. september kl. 7:45 i norsk tid, og Madeleine er start nr 9, og går oppvarming 8:22 og løp 8:45 norsk tid.


Oppdatering etter kortprogrammet: Madeleine fikk dessverre ikke hoppene til å stemme under fredagens kortprogram, men fikk likevel vist et vakkert og elegant løp i sin Junior Grand Prix -debut. Madeleine går som nummer to i friløpet på søndag, med oppvarming 05:05 norsk tid.


Oppdatering etter friløpet: Madeleine leverte et stilfullt langprogram til musikken "I put a spell on you", med blant annet to doble axler, hvorav den første med plusspoeng. Hun klatret opp til en sammenlagt 17. plass.

Foto: @norgesskoyteforbund på Instagram // Arkivfoto
Følg ISU Junior Grand Prix live

Postet av Oslo Skøiteklub den 25. Aug 2016

Det første Junior Grand Prix -stevnet for sesongen i Saint-Gervais, Frankrike, er i gang. Norske løpere er også i ilden, og stevnet kan du følge her:

Artikkel om uttaket til JGP