Oslo Skøiteklubs skøyteskole - kunstløp - Sonia Henie ishall (Frogner stadion) vinter 2022

OPPSTART

På skøyteskolen lærer barna grunnleggende skøyteferdigheter og enkle kunstløpsøvelser samtidig som det er lek og moro.

Erfaringsmessig vet vi at de som går 2 ganger i uken på våre skøyteskoler mestrer øvelsene bedre og får raskere progresjon. I OSK har vi flere skøyteskoler og det er mulig å delta på flere av våre skøyteskoler. 

Merk: Det er ikke skøyteskoler i skolens vinterferie.

Minstekrav: Av hensyn til smittevern bestemmelsene har det vært nødvendig med noe strengere minstekrav til deltakerne. Deltakerne må kunne stå oppreist på skøytene uten støtte og kunne bevege seg/gå omlag 10 meter på skøyter.

Treningstider (foreløpige): 

Skøyteskole 4-6 år: Mandag og onsdag kl 17:30 - 18:30 (Frogner stadion)

Skøyteskole 7-9 år: Mandag og onsdag kl 17:30 - 18:30 (Frogner stadion)

Skøyteskole 10-17 år: Mandag og onsdag kl 18:45 - 19:45 (Frogner stadion)

Skøyteskole voksne: Onsdag kl 18:45 - 19:45 (Frogner stadion)

Skøyteskole barn født 2014-2017: Lørdag kl 11:15 - 12:00 (Sonja Henie ishall)

Skøyteskole barn født 2010-2013: Lørdag kl 12:00 - 12:45 (Sonja Henie ishall


Oppstart:  5. januar 2022 

Prøvetime: Av hensyn til smittesporing er det ikke mulig med prøvetime

Smittevernsregler:

Skøyteskolen følger de til en hver tid gjeldende smittevernsbestemmelser. 

Dersom skøyteskolen ikke kan gjennomføres/fullføres på grunn av smittevernsreglene, refunderes deltakeravgift i utgangspunktet ikke.

Trenere: Vi har erfarne trenere på isen som selv har vært aktive løpere, noen for mange år siden, andre er fortsatt aktive konkurranseløpere og hjelper våre hovedtrenere på skøyteskolen. 

Bekledning under skoletiden: Hjelm er påbudt for alle. Sykkelhjelm er helt fint å bruke. På skøyteskolen er det viktig å ha på seg gode, varme klær som det er lett å bevege seg i. Det er viktig for trenerne å kunne se hvordan de beveger seg, derfor anbefales f.eks. ull innerst, en ullbukse eller treningsbukse over. Til barmarkstreningen er det viktig med joggesko. De første kunstløpsskøytene kan kjøpes i sportsbutikker eller på nettbutikk for kunstløp. Førstegangsskøyter skal gi god støtte til anklene. Det er viktig å ha skarpe skøytejern. Spør gjerne trenere og leder for skøyteskolen om råd og hjelp.

Lån av skøyter: Oslo Skøiteklub har et begrenset antall skøyter for utlån. Kontakt klubben så snart som mulig og før første skøyteskoledag på e-post: skoyteskole.oslo@gmail.com for lån av skøyter.

Påmelding herLevert av IdrettenOnline