Skøyteskole kunstløp – Frogner stadionSkøyteskole Frogner stadion, oppstart november 2020

På skøyteskolen lærer barna grunnleggende skøyteferdigheter og enkle kunstløpsøvelser samtidig som det er lek og moro.

Erfaringsmessig vet vi at de som går 2 ganger i uken på våre skøyteskoler mestrer øvelsene bedre og får raskere progresjon. I OSK har vi flere skøyteskoler og det er mulig å delta på flere av våre skøyteskoler. 

 

Minstekrav:  Av hensyn til smittevern bestemmelsene har det vært nødvendig med noe strengere minstekrav til deltakerne. Deltakerne må kunne stå oppreist på skøytene uten støtte og kunne bevege seg/gå omlag 10 meter på skøyter.

 

Treningstider: 

Skøyteskole 4-6 år: Mandag og onsdag kl 17:30 - 18:30

Skøyteskole 7-9 år: Mandag og onsdag kl 17:30 - 18:30

Skøyteskole 10-17 år: Mandag og onsdag kl 18:45 - 19:45

Skøyteskole voksne: Onsdag kl 18:45 - 19:45

 

Oppstart: 9. november 2020 (forutsatt at isen er ferdig lagt).


Prøvetime: Av hensyn til smittesporing er det ikke mulig med prøvetime


Smittevernsregler:

 1. 1 meter avstand på og utenfor isen
 2. Garderobene på Frogner stadion er stengt av smittevernhensyn. Deltakerne må komme ferdig skiftet og ta på seg skøytene på tribunen
 3. Undervisningen tilpasses smittevernreglene og kan bli noe anderledes enn tidligere
 4. Det blir ikke barmark i tilfelle regn
 5. Dersom smittevernreglene tilsier det kan skøyteskolen bli avlyst

Dersom skøyteskolen ikke kan gjennomføres/fullføres på grunn av smittevernsreglene, refunderes deltakeravgift i utgangspunktet ikke.


Trenere: Vi har erfarne trenere på isen som selv har vært aktive løpere, noen for mange år siden, andre er fortsatt aktive konkurranseløpere og hjelper våre hovedtrenere på skøyteskolen. 


Bekledning under skoletiden: Hjelm er påbudt for alle. Sykkelhjelm er helt fint å bruke. På skøyteskolen er det viktig å ha på seg gode, varme klær som det er lett å bevege seg i. Det er viktig for trenerne å kunne se hvordan de beveger seg, derfor anbefales f.eks. ull innerst, en ullbukse eller treningsbukse over. Til barmarkstreningen er det viktig med joggesko. De første kunstløpsskøytene kan kjøpes i sportsbutikker eller på nettbutikk for kunstløp. Førstegangsskøyter skal gi god støtte til anklene. Det er viktig å ha skarpe skøytejern. Spør gjerne trenere og leder for skøyteskolen om råd og hjelp.Påmelding og betaling via deltager.no


KORONAINSTRUKS

 • Kom bare på skøyteskolen hvis dere er friske.
 • Husk å holde minst 1 meters avstand, også på vei inn og ut av Frogner stadion
 • Skøyteskolen har stand utenfor inngangsdøren, alle deltagere registrerer seg først der. Vi leverer liste over alle på skøyteskolen til Bymiljøetaten.
 • I tillegg må ALLE (løpere, trenere, foreldre etc.) som går inn døra til Frogner stadion registrere seg hos Oslo Skøiteklub på qrona.nif.no. Det er hengt opp QR-koder ved inngangen. 
 • Vi anbefaler at alle over barneskolealder bruker munnbind når de går inn på Frogner stadion og ut til tribunen.
 • Det er ikke garderober, så alle må komme ferdig skiftet.
 • Skøyteskoledeltagerne kan ta på skøyter på tribunen, før de går over broen ut til indre bane. Husk kalosjer.
 • Foreldre har mulighet til å følge barna ut til tribunen oppe ved broen og sitte der mens skøyteskolen pågår. Husk å holde god avstand!
 • Det er kun tillatt for skøyteskoledeltagere og instruktører å gå ut på isen, alle andre må holde seg på tribunen. 
 • Undervisningen tilpasses smittevernreglene og kan bli noe anderledes enn tidligere.
 • Når skøyteskolen er ferdig, går deltagerne tilbake over broen og henter tingene sine på tribunen.
 • For å gå ut av Frogner stadion, må alle gå ned trappen på enden av tribunene, og til inngangen mellom ytre bane og stadionbygget. Dere går så gjennom foajéen og ut hovedinngangen.
 • Vi håper og tror at alle følger disse retningslinjene. Dersom de ikke blir fulgt, risikerer vi at skøyteskolen må stenge.
 • Skøyteskolen er veldig glad for at kommunen ønsker at vi har organiserte aktiviteter for barn og unge. Vi har mange flinke instruktører, som gleder seg masse til å lære bort kunstløp og dele skøyteglede på Frogner stadion 💖⛸.
Levert av IdrettenOnline