Stevne RKK 9.-10. januar 2010

Postet av Oslo Skøiteklub den 10. Jan 2010

OSK Cubs jenter fra venstre, Juni Marie Susann, Andrea, Madeleine, Sara og Helene

Helgen 9-10. januar var det stevne for Cubs, Springs og Oppvisningsklasse i regi av Romerike Kunstløpklubb.

Lørdag begynte med Cubs gutter og jenter hvor OSK stilte med 7 løpere som alle gjorde en glimrende innsats. Gabriel var først i ilden og gikk et flott løp og kapret førsteplassen.

For de fleste av OSK-jentene var dette første løp i Cubs-klassen, noe som gjorde det ekstra spennende. Helene gikk sitt aller første løp noensinne og klarte seg veldig bra i ny glitrende kjole. Susann, Sara og Andrea hadde alle fine løp, og alle jentene plasserte seg godt oppe på resultatlistene bland 54 deltakere. I Cubs jenter ble det også pallplaseringer for OSK, Madeleine på andreplass og Juni Marie på førsteplass.

Søndag var det Emilie og Linnea som stilte for OSK i Springs. Begge gjorde en bra innsats blant 21 jenter og Linnea satte personlig poeng-rekord.

Vi takker Susanne og Billy for trenerjobben og gratulerer alle løperne med gode prestasjoner.