Spennende Interskate i Grünerhallen

Postet av Oslo Skøiteklub den 8. Mar 2016

Spennende Interskate med utenlandske gjester helgen 5.–6. mars 2016

Trist gråvær med sludd og regn laget satte ingen stopper for den gode stemningen i OSKs eget Interskate-stevne i Grunerhallen i helgen. Dette var nå det fjerde gang Oslo Skøiteklub arrangerte Interskate, så snart kan vi begynne å kalle det en tradisjon. Det var hele 62 deltakere som stilte opp i klassene fra Debs til Senior, 12 fra OSK. Denne gangen fikk vi seks danske deltakere og en fra Østerrike, som ga tøff konkurranse til norske utøvere.

Det var en sporty foreldregruppe, som på kort varsel også fikk til direkte streaming av arrangementet via internettet. Vi regner med at mange flere fikk følgt med dette spennende stevnet takket være dem. På lørdag kveld var det duket for Afterskate i hallen. Koselig samvær med spicy tapas og utdeling av premier for de beste elementene på konkurransens første dag hørte til.

OSK-foreldre begynner å ha god rutine på å arrangere stevner, og det aller meste gikk bra. Litt trøbbel med musikkspillingen var det, men det var fint å se deltakere som taklet dette uten problemer. Tusen takk til alle deltakere, trenere, publikum og hele dugnadsgjengen som gjorde dette stevnet mulig!

I klassen Debs kuppet de danske gjestene alle pallplassene med god margin. Håper dette får dem til å komme tilbake neste år også. OSK hadde fire deltakere i klassen; Magdalena, Ronja, Christine og Nayah. Nayah gikk et veldig sterkt kortprogram, og lå på 3. plass med 23.81 poeng. Sammenlagt kom hun på 7. plass med ny sammenlagtrekord også. Ronja forbedret sin personlige rekord med hele over 10 poeng, og kom på 9. plass! Christine kom på 10. plass og Magdalena på 21. plass. Gratulerer alle sammen!

I klassen Novice var Kari-Sofie uslåelig, og kom på første plass med ny personlig rekord! Gratulerer! Hun har gjennom hele sesongen vært utrolig sterk og stabil, og vunnet mange stevner, deriblant landsmesterskapet. Frida fra AKK kom på andre plass, før våre danske gjester på tredje og fjerde plass. Martine kom på 6. plass, Sara Ø. på 9. plass og Dina på 12. plass.

I klassen Junior vant Ellen Yu fra OI med 115.44 poeng. Andrea gikk både et sterk kortprogram og friløp med gode doble axler i begge løp, og kom på andre plass med 98.20 poeng, foran Vanessa fra LIL på tredje plass. Madeleine E. kom på en sterk 7. plass med 83.20 poeng (ny pers!) foran Pernille på 8. plass med 80.91 poeng.

I klassen Senior lå Sunniva på 4. plass etter kortprogrammet, men måtte dessverre trekke seg fra søndagens friløp. Camilla Gjersem fra AKK vant med 132.83 poeng, Ingrid Katrina Bakke fra TSK kom på 2. plass med ny pers på 112.51 poeng, og løp med gode doble axler og trippelhopp. Jemima Rasmuss fra AKK på tredje plass foran Victoria Kafol fra Østerrike. Det er gøy å se at flere norske løpere begynner å mestre de vanskeligste hoppene og kommer over den magiske 100-poengsgrensa!