NM/LM kortbane en stor suksess med mange flotte og tette løp

Postet av Oslo Skøiteklub den 12. Apr 2022

Noen av løperne fra rekruttklassen

I helgen 9-10 april var OSK vertskap for NM/LM i kortbane. Stevnet er det største som har vært arrangert i Norge noen gang for kortbane. Med 86 deltakere fordelt på alle klasser ble det gjennomført hele 132 heat i løpet av en hektisk helg.

Med 29 løpere i rekrutt og 31 deltakere i aldersbestemte klasser (10-14 år) var det svært mange som var med på sitt aller første store stevne. Det var stor stigning på løp og kvalitet gjennom hele helgen. Det viktigste av alt var at de alle sammen hadde det gøy på skøyter og fikk en positiv opplevelse av hva kortbane er.

I junior og senior/veteran klassen var det i år et stort felt med løpere. Ekstra hyggelig var det at det kom hele 8 løpere fra Mjøsteam som ble med i sin første konkurranse. Det ble svært mange gode løp og høy kvalitet på alle distanser. Nivået på Norske løpere er stadig stigende og utviklingen går fortsatt i høyt tempo.

Gjennom mange år har løpere fra tilrettelagt vært med i kortbane på treninger og i konkurranse. I år var det første gangen dette var en offisiell klasse i LM. Vi er svært glade for at tilrettelagt er en del av kortbanemiljøet og heier på at klassene skal bli større i årene som kommer.

Flere bilder vil bli lagt til etter hvert som vi får det.

Postet av Oslo Skøiteklub den 6. Apr 2022

Vi ønsker alle velkommen til NM/LM i kortbane i Sonja Henie ishall 9-10 april. Programmet er nå klart og kan ses her.

Offisiell åpning vil være lørdag 9 april kl 0945. Banketten vil foregå i Sonja Henie og starter kl 1600.

Program lørdag og søndag nm:LM.pdf

Startliste legges ut starks den er klar på fredag

Høyt nivå i toppen under NM-LM i kunstløp

Postet av Oslo Skøiteklub den 5. Apr 2022

Denne helgen gikk NM-LM av stabelen i nye Sonja Henie ishall på Frogner i Oslo. Endelig, etter tre Covidutsettelser, kunne kunstløpmiljøet samles til mesterskap.

Les hele saken på Skøyteforbundets sider.