Årsrapporten er lagt ut

Postet av Oslo Skøiteklub den 15. Mar 2020

Da er årsrapporten lagt ut. Håper alle vil kose seg med hyggelig lesning og nyter den fine årsrapporten. Følg link: http://www.oslosk.no/p/15547/arsberetninger

Styret.


0 Kommentar

Utsettelse av årsmøtet i OSK inntil videre

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Mar 2020

Med bakgrunn i Covid-19 viruset og tiltakene som er innført i idretten og i Norge generelt er det besluttet av styret i OSK å utsette årsmøtet. Info om ny dato for gjennomføring vil komme straks avgjørelse av ny dato foreligger.

Styret


0 Kommentar

All organisert trening i OSK innstilles inntil videre

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Mar 2020

Det har i kveld kommet nye anbefalinger fra Oslo Idrettskrets om stans av all organisert idrettslig aktivitet.

OSK følger denne anbefalingen. Dette innebærer at all organisert trening i OSK stoppes inntil videre. Dette gjelder også for evt samarbeid klubbens aktive har med OI eller Aktiv SK. 

Vi vil følge utviklingen fortløpende, og kommer tilbake med mer informasjon etter hvert som vi får ytterligere avklaringer.

Elias Christensen

Leder Oslo Skøiteklub

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/oslo-idrettskrets/nyheter/anbefaler-stans-av-all-idrettslig-aktivitet-i-oslo/
0 Kommentar

Råd og informasjon i forbindelse med Coronavirus

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Mar 2020

Råd og informasjon i forbindelse med coronavirus

 

All aktivitet går foreløpig som normalt. Vi har p.t. ingen rapporterte smittetilfeller blant våre medlemmer eller trenere.

 

Vi oppfordrer alle våre medlemmer om å følge generelle råd og være ekstra nøye med vaner som kan forebygge smitte, særlig i trening- og konkurransesammenheng. Dette vil blant annet være:

 

Hyppig og grundig håndvask

Bruk av antibac når håndvask ikke er mulig

Gode hoste- og nysevaner, dvs. hoste og nyse i papir som kastes eller i albuekroken hvis man ikke har papirlommetørkle.

Unngå håndhilsing/klemming

Oppfordrer deltakere og foresatte om å ikke oppholde seg unødvendig i hallen

Vi gjør løpende vurderinger i forbindelse med spredningen av covid-19 (coronaviruset), og følger informasjon fra FHI, Helsedirektoratet og NIF.

 

Man skal ikke stille på trening eller arrangement som deltaker eller tilskuer dersom man føler seg syk med luftveissymptomer og/eller feber. Det samme gjelder dersom man har vært i smitteområder, eller har vært i kontakt med noen som har vært utsatt for smitte. Personer i risikogruppen bør vurdere om de skal delta på trening/arrangement.

 

Alle oppfordres til å følge med på oppdatering fra Folkehelseinstituttet (FHI.NO). Klubben vil fortløpende melde tilbake hvis det bør iverksettes tiltak utover hva som fremkommer i anbefalingene gitt av offentlige myndigheter eller Norges idrettsforbund.

 

Styret


0 Kommentar

Siste Indre 2020 er avlyst.

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Mar 2020

Grunnet Corona smitte og utviklingen som har vært og forventes, har det blitt foretatt en risikovurdering. Med vurderingen som bakgrunn og at det det oppfordres til at arrangement som ikke er strengt nødvendig bør avlyses, har vi kommet fram til at Siste Indre 2020 dessverre blir avlyst.


0 Kommentar

Siste Indre 2020 arrangeres 14 mars

Postet av Oslo Skøiteklub den 5. Mar 2020

Vi ønsker velkommen til Siste Indre for 2020 lørdag 14 mars på Frogner Stadion. Vi håper å se mange skøytebarn på startstreken

For informasjon, se link til innbydelse: https://wp.nif.no/PageTerminDetail.aspx?LinkId=334463


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline