Skøyteskolen på Frogner stadion er åpen for påmelding

Postet av Oslo Skøiteklub den 27. Okt 2020

Skøyteskolen i kunstløp på Frogner stadion er nå åpen for påmelding! Vi ønsker gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.


Påmelding her.


0 Kommentar

Takk!

Postet av Oslo Skøiteklub den 24. Okt 2020

Før sommeren ble det opprettet en Spleis for å gi OSKs kunstløpere mulighet til å delta på årets sommerleir. Tilsammen 9050 kr ble samlet inn, og vi ønsker herved å takke alle bidragsytere som var med på å senke den økonomiske terskelen for delta på årets sommerleir. 


0 Kommentar

Sesongen 20/21 er i gang!

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Okt 2020

Det er oktober, og OSKs løpere har allerede representert klubben i 4 stevner. Sist ut var klassene Basic, Debs og Spring gutter u/14 i Trondheim nå i helgen. I samtlige klasser kom OSK øverst på pallen! 

Marie, Elma og Alissa debuterte i Debs, og kom på hhv. 1., 4. og 12. plass. 

Dina debuterte i Basic og tok også hjem gullmedalje!

Henry deltok i Springs gutter u/14 for andre gang, og tok sitt første gull i klassen.


Til helgen deltar OSK i stevne i Tønsberg i klassene Oppvisning, Springs u/14 jenter, Springs u/14 gutter, og Basic. Følg OSLO Skøiteklub på Facebook og osk_kunstlop på Instagram for publisering fra stevner.


0 Kommentar

Skøyteskolen for kortbane og hurtigløp på Frogner stadion er åpen for påmelding!

Postet av Oslo Skøiteklub den 12. Okt 2020

Mandag 9 november 2020 kl 1730 starter skøyteskolen for kortbane og hurtigløp på Frogner stadion. Vi gleder oss til å ta i mot nye barn som har lyst til å lære å gå fort på skøyter. Trykk på fanen for skøyteskole og gå inn på hurtigløp/kortbane Frogner stadion for påmelding.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline