Skøyteskolen på Frogner stadion er åpen for påmelding

Postet av Oslo Skøiteklub den 27. Okt 2020

Skøyteskolen i kunstløp på Frogner stadion er nå åpen for påmelding! Vi ønsker gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.


Påmelding her.



Takk!

Postet av Oslo Skøiteklub den 24. Okt 2020

Før sommeren ble det opprettet en Spleis for å gi OSKs kunstløpere mulighet til å delta på årets sommerleir. Tilsammen 9050 kr ble samlet inn, og vi ønsker herved å takke alle bidragsytere som var med på å senke den økonomiske terskelen for delta på årets sommerleir. 



Sesongen 20/21 er i gang!

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Okt 2020

Det er oktober, og OSKs løpere har allerede representert klubben i 4 stevner. Sist ut var klassene Basic, Debs og Spring gutter u/14 i Trondheim nå i helgen. I samtlige klasser kom OSK øverst på pallen! 

Marie, Elma og Alissa debuterte i Debs, og kom på hhv. 1., 4. og 12. plass. 

Dina debuterte i Basic og tok også hjem gullmedalje!

Henry deltok i Springs gutter u/14 for andre gang, og tok sitt første gull i klassen.


Til helgen deltar OSK i stevne i Tønsberg i klassene Oppvisning, Springs u/14 jenter, Springs u/14 gutter, og Basic. Følg OSLO Skøiteklub på Facebook og osk_kunstlop på Instagram for publisering fra stevner.



Skøyteskolen for kortbane og hurtigløp på Frogner stadion er åpen for påmelding!

Postet av Oslo Skøiteklub den 12. Okt 2020

Mandag 9 november 2020 kl 1730 starter skøyteskolen for kortbane og hurtigløp på Frogner stadion. Vi gleder oss til å ta i mot nye barn som har lyst til å lære å gå fort på skøyter. Trykk på fanen for skøyteskole og gå inn på hurtigløp/kortbane Frogner stadion for påmelding.