Glade Debs i "sivil": Linnea, Juni Marie, Madeleine og Sara.

Novice & Debs: Sunniva, Sine, Fredrikke, Linnea og Madeleine!

Nasjonalt stevne Sarpsborg 26.-27. 11.

Postet av Oslo Skøiteklub den 27. Nov 2011

En seier i Cubs, en seier i Springs + 2 pallplasser til. Flere personlige rekorder, og en kjempefin konkurransedebut.

Flotte, flinke og glade! Oppvisningsløpere og Cubs fra OSK.

Fra venstre: Christine, Dina, Christina, Martine, Rebecka, Ragnhild, Magdalena og Sara.

I Cubs gruppe 1 ble Christina nummer 3, Sara nummer 4 og Magdalena nummer 5. Jevnt dyktige OSK-jenter!

I Cubs gruppe 2 vant Rebecka (Gratulerer!) , og Dina fikk en flott 8. plass som sin konkurransedebut.

I Oppvisningsklassen gjorde Christine, Kari Sofie, Martine og Ragnhild god innsats!

Springs jenter gruppe 1: Seier til Karoline (Gratulerer!), og Emily på 5. plass.

Springs jenter gruppe 2: Madeleine på 4. plass og Helene på 9. plass. Mia trukket

Springs gutter: Hadrien på 2. plass med solid ny pers, Gabriel på 4.

Fine resultater fra OSK-utøvere på hjemmebane i helgen!

Postet av Oslo Skøiteklub den 1. Nov 2011

Et knippe av klubbens flotte kunstløpere. Fra venstre: Sara, Linnea, Sunniva, Pernille, Madeleine og Juni Marie

Takket være ”OSK`s svar på Steve Jobs”, Pål Dahle fikk vi et stort og flott kunstløpsstevne ut av ”isboksen” og videre på nettet ved hjelp av ”streaming” og ”online” resultatservice hele helgen.

De flotte utøverene, med nær sagt alle landets beste kunstløpere, fortjener et større publikum og å bli sett av mange. Hele 68 løpere stilte til start i Grûnerhallen lørdag i det som er det største nasjonale stevne på mange år.

Store prestasjoner var det også, flere med internasjonalt tilsnitt og nivå. Både Camilla Gjersem, Sondre Oddvoll Bøe og Sine Mari Leite viste fine takter lørdag og dro av gårde søndag for å representere Norge ved Ice Challenge i Graz, Østerrike.

I OSK er vi både stolte og glade over å hevde oss så godt på hjemmebane, med løpere på seierspallen i tre av fem klasser. Vi gratulerer Kristine Sjaastad med 1.plass i Basic på lørdag, og Pernille Moen med 2.plass i Novice klassen, Juni Marie Benjaminsen og Madeleine Lidholm Torgersen med henholdsvis 1. og 3. plass i Debs klassen på søndag. Alle våre 11 løpere fortjener ros for flott innsats og god lagånd!

Å arrangere ”elektroniske” stevner vet vi av erfaring kan ha sine utfordringer. Med god hjelp av Helge Kastet NSF og Askers David Rasmuss som samarbeidet godt med våre fremste tekniske Lars Hollænder og Pål Dahle ble det et vel gjennomført stevne. Stor takk til vår stevneleder Arne Moen og alle foreldre/funksjonærer i ulike roller som bidro før og under arrangementet med viktige oppgaver, og med Emilly Folkman Gleditsch med stødig styring fra ”Speakerboksen” begge dager, må vi si oss svært fornøyd med gjennomføringen.

Vi takker alle klubbene for en hyggelig helg i Grunerhallen og ønsker velkommen tilbake allerede helgen 7. -8.januar 2012, da til stevne for de yngre løperne!

Vennlig hilsen

Per Erik Martinussen

Oslo Skøiteklub(OSK)-leder

Fine resultater fra OSK-utøverne på hjemmebane i helgen!

Juni Marie vant Debs-klassen med en imponerende poengsum på 83 poeng. Madeleine ble nr 3. På 2. plass kom Ellen Yu fra Oslo idrettslag.

Flott innsats for OSK også av Sara (9), Linnea (14) og Emilie (23).

Novice A

I Novice-klassen vant Petronelle Grøtvedt, Sarpsborg SK, med Pernille på en flott 2. plass. 3. plassen tok Mia Aschim Nøkleby fra Asker KK.

Fra OSK stilte også Sunniva (7), Fredrikke (18) og Sine (som gikk ledende ut etter kortprogrammet lørdag).

Sine var tatt ut av skøyteforbundet til IceChallenge 2001, og hadde avreise søndag. Følg stevnelinken for å finne ut hvordan det går med henne!

Junior

Denne klassen ble vunnet hårfint av Jemima Rasmuss (Asker KK), foran Thea Rabe (Tønsberg Turn), og Nora Stenersen (også AKK) på 3. plass.

Fra OSK stilte Ida Marie (13)

Senior

Seieren gikk til Anine Rabe (Trondheim SK) foran Hilde Øverland Aaby (AKK) og Maiken Welde (Trondheim SK).

NM/LM kunstløp 2011

Postet av Oslo Skøiteklub den 16. Jan 2011

4. plass til Sunniva Hansen i LM Debs

Sunniva åpnet Debs-klassen fredag med startnummer 1 i kortprogrammet, og avsluttet som siste startende i friløpet lørdag. Det betydde tydeligvis lykke for Sunniva, for løpene satt som de skulle, og det endte med en flott 4. plass. Gratulerer! Fredrikke Sogn Hollænder fikk en 13. plass til slutt (lå som nr 10 etter kortprogrammet), og det er slett ikke verst for en LM-debutant! Linnea Dahle ble nr 18.

5. plass til Sine Mari Leite i LM Novice

Novice-klassen er tøff, men Sine klarte topp 5 også denne gangen med to flotte løp. Vi gratulerer! Fin 9. plass på Pernille Moen som klatret seg godt opp på lista etter friløpet.

Dessverre ble Ida Marie Moen trukket pga en skade like før konkurransen, så vi fikk ingen Junior-NM-deltaker i år. Vi håper på rask bedring for Ida Marie!

OSK-jentene på Bankett: Ida Marie, Pernille, Sine, Sunniva, Linnea og Fredrikke

Resultater: Stevne i Sarpsborg

Postet av Oslo Skøiteklub den 8. Jan 2011

Gratulerer til Cubs jenter med flotte løp og resultater lørdag 08.01.

Sara Ø gikk et løp med helt feilfrie elementer og fikk en 2. plass i gruppe 1. Så flott at alt stemte denne gangen, Sara!

OSK regjerte i Springs-klassen søndag 09.01

Fra søndagen meldes det om Juni Marie øverst på pallen i Springs jenter med "skyhøye" poeng tett fulgt av Madeleine på 2. plass. Flott 4. plass på Andrea. Mia og Sara kom også blant de 10 beste.