Informasjon fra Bymiljøetaten ifm åpningen av Frogner Stadion.

Postet av Oslo Skøiteklub den 11. Nov 2020

Velkommen til Frogner Stadion! 

 

Vi er glade for å kunne åpne for organisert trening for barn og unge under 20 år, samt for eliteidretten.

 

Følgende punkter er viktig at alle leser gjennom før dere kommer til Frogner:

 

-          Alle deltakere på alle organiserte treninger skal registreres i lister. Dette er det enkelte idrettslagets ansvar. Listene må oppbevares i minimum 10 dager. Det skal også leveres en liste til vakten i inngangen med navn på alle som er på trening. Dette trenger BYM for å ha kontroll på antall personer tilstede, samt effektiv smittesporing hvis uhellet er ute. Klubbene kan legge ett sett med lister i skranken, og krysse av hvem som er tilstede for hver gang.

 

-          Trenere og lagledere skal også registreres i disse listene

 

-          Hver treningsgruppe er ansvarlige for å avslutte treningen til oppsatt tid, slik av isen kan preppes. Hvis alle passer på dette og respekterer tidene man har fått tildelt får alle trent til sine oppsatte tider.

 

-          Det er ikke tillatt med tilskuere, men foreldre som er sjåfører kan oppholde seg på stadion hvis de overholder smittevernregler og registrerer seg i foajeen. Foreldre skal ikke gå på isen eller være med treningsgruppene som er i aktivitet. 

 

-          Garderobene på Frogner er stengt. Tribunen benyttes til oppbevaring av utstyr og det man har behov for å skifte. Vi vil åpne garderobene for kamper/konkurranser for elite, idrettslagene bes ta kontakt med BYM om dette. 

 

-          Alle går inn på stadion via hovedinngangen. Her finnes håndsprit som vi ønsker at alle bruker. Alle går rett ut på stadion, og finner en plass på tribunen der man legger utstyr og tar på skøyter. Husk å holde minimum 1 meters avstand. 

 

-          Det vil være åpent toalett med inngang rett under speakerbua.

 

-          Bandyspillere må ha på hansker ved håndtering av vant og annet utstyr på isen.

 

-          Kafeen er stengt

 

-          Eventuelt utlån av utstyr skjer i regi av idrettslagene som har organisert aktivitet


0 Kommentar

Skøyteskole og nye innstramminger

Postet av Oslo Skøiteklub den 7. Nov 2020

Etter at det nå har blitt innført ytterligere innstramminger både nasjonalt og i Oslo i forbindelse med covid-19, ønsker vi å informere om følgende når det gjelder vår skøyteskole:

  • Skøyteskolen går som planlagt for barn og unge under 20 år
  • Høstens skøyteskole for voksne er avlyst

Isen på Frogner stadion er ikke klar, så skøyteskolen blir utsatt til 11. november. Den første mandagen blir 16. november.


0 Kommentar

Skøyteskolen på Frogner stadion er åpen for påmelding

Postet av Oslo Skøiteklub den 27. Okt 2020

Skøyteskolen i kunstløp på Frogner stadion er nå åpen for påmelding! Vi ønsker gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.


Påmelding her.


0 Kommentar

Takk!

Postet av Oslo Skøiteklub den 24. Okt 2020

Før sommeren ble det opprettet en Spleis for å gi OSKs kunstløpere mulighet til å delta på årets sommerleir. Tilsammen 9050 kr ble samlet inn, og vi ønsker herved å takke alle bidragsytere som var med på å senke den økonomiske terskelen for delta på årets sommerleir. 


0 Kommentar

Sesongen 20/21 er i gang!

Postet av Oslo Skøiteklub den 13. Okt 2020

Det er oktober, og OSKs løpere har allerede representert klubben i 4 stevner. Sist ut var klassene Basic, Debs og Spring gutter u/14 i Trondheim nå i helgen. I samtlige klasser kom OSK øverst på pallen! 

Marie, Elma og Alissa debuterte i Debs, og kom på hhv. 1., 4. og 12. plass. 

Dina debuterte i Basic og tok også hjem gullmedalje!

Henry deltok i Springs gutter u/14 for andre gang, og tok sitt første gull i klassen.


Til helgen deltar OSK i stevne i Tønsberg i klassene Oppvisning, Springs u/14 jenter, Springs u/14 gutter, og Basic. Følg OSLO Skøiteklub på Facebook og osk_kunstlop på Instagram for publisering fra stevner.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline